-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Αναπτυξιακή τροχιά στον Δήμο Καστοριάς ( Ρίτσα Ζήση -φωτογραφίες ) 

Αναπτυξιακή τροχιά στον Δήμο Καστοριάς ( Ρίτσα Ζήση -φωτογραφίες ) 

Σε μια πλειάδα εργων τα οποία  αφορούν έργα υποδομής, ανάπτυξης,  Ενεργειακής Αναβάθμισης  και ανάπλασης όλων των δημοτικών  διαμερισμάτων, προχώρησε ο δήμος Καστοριάς .

Θα προσδώσουν ένα όραμα δημιουργίας μεσούσης της οικονομικής κρίσης

Τα σημαντικά αυτά έργα έρχονται να απαντήσουν σε χρόνια προβλήματα, αλλά και να ικανοποιήσουν πάγια αιτήματα των δημοτών των αντίστοιχων δημοτικών διαμερισμάτων. Παράλληλα, αποτελούν σε πρώτο επίπεδο μία ολοκληρωμένη προσέγγιση δημιουργίας, αποκατάστασης και ανάδειξης περιοχών, ενώ σε δεύτερο επίπεδο με την παραλαβή  των απορριμματοφόρων οχημάτων και την  ανακατασκευή της δεξαμενής ύδρευσης Μανιάκων συνεισφέρει τα μέγιστα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας

Το  επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλα έργα, τα οποία θα συνθέσουν αυτό το πάζλ και θα δώσουν ένα όραμα δημιουργίας και αισιοδοξίας μεσούσης της οικονομικής κρίσης και  θα δημιουργήσουν  κλίμα  αισιοδοξίας πως παράγεται εργο στον δήμο Καστοριάς.

Συνεχίζουμε με:
📌Την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Σκαπέρδειου Δημοτικού Μεγάρου που ξεκινάει άμεσα προκειμένου ένα ακόμη κτίριο του Δήμου Καστοριάς να θωρακιστεί ενεργειακά!
📌Την ανακατασκευή της δεξαμενής ύδρευσης Μανιάκων που ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του μεγάλου έργου βελτίωσης υποδομών ύδρευσης σε εννέα κοινότητες, με συνολικό προϋπολογισμό 1.838.000 ευρώ!
📌Την παραλαβή ακόμη δύο απορριμματοφόρων οχημάτων!
Με καθημερινή προσπάθεια και πολύ δουλειά, ένα προς ένα, τα έργα του Δήμου Καστοριάς υλοποιούνται και παραδίδονται στους πολίτες!
Συνεχίζουμε.
Top
Enable Notifications OK No thanks