-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρεκα για  περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου γούνας

Μαρία Αντωνίου : Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρεκα για  περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου γούνας

📍Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης Kostas Skrekas για την περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου γούνας, που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από μία σειρά εξωγενών κρίσεων.
➡️Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε με 8 εκατ. ευρώ τον κλάδο γούνας στη Δυτική Μακεδονία !
✅Σήμερα ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη δράση του Υπουργείου Ανάπτυξης: «2ος κύκλος: Έκτακτη Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις του κλάδου γούνας, που έχουν πληγεί από την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και τις διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν».
🙏Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης, τον καλό μου φίλο Κώστα Σκρέκα για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση.
👉Το προσωπικό ενδιαφέρον άλλωστε του ίδιου του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis για την Καστοριά μας, την Δυτική Μακεδονία και τον επιχειρηματικό κλάδο ήταν και παραμένει αμείωτο.
Top
Enable Notifications OK No thanks