-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κάλι Κυριακίδου : Η  νέα Επιτροπή Διαχείρισης του νέου προγράμματος LEADER την επέλεξε και πάλι στην θέση της πρόεδρου (βίντεο ) 

Κάλι Κυριακίδου : Η  νέα Επιτροπή Διαχείρισης του νέου προγράμματος LEADER την επέλεξε και πάλι στην θέση της πρόεδρου (βίντεο ) 

Δώρα Κωτσοπουλου

Στο πρόγραμμα LEADER, το οποίο  είναι ένα  πολύ εύχρηστο, πρόσφορο  αλλά και  σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο ειδικά για μικρούς επενδυτές που κατά κύριο λόγο έχουμε στην Περιφερειακή μας Ενότητα Καστοριάς,  αναφέρθηκε στη σημερνή συνέντευξη τόπου , στα γραφεία της ΑΝΚΑΣ η πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης προγράμματος LEADER Κάλι Κυριακίδου.

Αξίζει να αναφερθεί οτι Η κ. Κάλι Κυριακίδου  επιλέχτηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του νέου LEADER.  από την 11μελή  νέα Επιτροπή Διαχείριση του νέου προγράμματος LEADER πάλι  και θα συνεχίσει  και σε αυτό το πρόγραμμα , ενώ δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει  τους συνεργάτες της  που   την ξανά  εμπιστευτήκαν.

“Δεσμεύομαι και εγώ από την πλευρά μου, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσουμε τους επενδυτές μας. γιατι πάνω απο όλα  μας ενδιαφέρει  αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας”, ήταν τα λόγια της.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι δηλώσεις της κ. Κυριακίδου

 

 

 

,

Top
Enable Notifications OK No thanks