-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γρηγόρης Γρηγοριάδης από τον Απόσκεπο : Αναδεικνύεται η πολύμορφη πολιτισμική κληρονομιά και παράδοση του τόπου μας (φωτογραφίες ).

Γρηγόρης Γρηγοριάδης από τον Απόσκεπο : Αναδεικνύεται η πολύμορφη πολιτισμική κληρονομιά και παράδοση του τόπου μας (φωτογραφίες ).

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Απόσκεπο βρέθηκε χθες το βράδυ με μέλη του συνδυασμού του ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον δήμο Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

Εν μέσω καλοκαιριού το σκηνικό που θα διαμορφωθεί προβλέπει συναντήσεις, παρουσίες σε εκδηλώσεις και τοπικά πανηγύρια, διεργασίες, ανακοινώσεις προγραμμάτων και υποψηφίων συμβούλων μέχρι την καθοριστική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων (31 Αυγούστου).

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, συνεχάρη τους διοργανωτές για την όμορφη  πολιτιστική εκδήλωση και  μέσα  σε ζεστό κλίμα  συνομίλησε με τους καστοριανούς πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση,  τονίζοντας μάλιστα ότι οι πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, πέρα από τις μόνιμες εστίες πολιτιστικής ενασχόλησης και δημιουργίας, διακρίνονται και τα μεγάλα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά γεγονότα του νομού, μέσα από τα οποία αναδεικνύεται η πολύμορφη πολιτισμική κληρονομιά και παράδοση του τόπου μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι  ο Υποψήφιος Δήμαρχος για τον δήμο Καστοριάς με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ   Γρηγόρης  Γρηγοριάδης έχει ανακοινώσει  και επίσημα τις πρώτες 130  υποψηφιότητές του, ενώ εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για το σύνολο των προσώπων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks