-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γρηγόρης Γρηγοριάδης : Η γιορτή μανιταριού στην ΟΞΥΑ, αναδεικνύει τον πολιτισμό μας και τα προϊόντα που ευδοκιμούν στην ακριτική μας περιοχή (φωτογραφίες βίντεο )

Γρηγόρης Γρηγοριάδης : Η γιορτή μανιταριού στην ΟΞΥΑ, αναδεικνύει τον πολιτισμό μας και τα προϊόντα που ευδοκιμούν στην ακριτική μας περιοχή (φωτογραφίες βίντεο )

Εντυπωσιασμένος φάνηκε  από την όμορφη γιορτή του μανιταριού που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Οξυα  και  παραβρέθηκε με τους  υποψήφιους  δημοτικούς συμβούλους που πλαισιώνουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του  ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  και πολλούς φίλους,  ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον δήμο Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού , συνεχάρη τον  σύλλογο για την όμορφη αυτή πολιτιστική γιορτή που σκοπεύει  σαν δήμος να την ενισχύσει   και να την στηρίξει με ολες τις δυνάμεις του.

“Η γιορτή Μανιταριού  στην Οξυα  στοχεύει να αναδείξει  τον πολιτισμικό πολιτισμό  της περιοχής μας   και παράλληλα  να κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό,  τη διατροφική και θεραπευτική αξία των μανιταριών,  που προσφέρει η πληθώρα των εδώδιμων άγριων μανιταριών που ευδοκιμούν  στην ακριτική  μας περιοχή , ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης  παράταξης  ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  οργανώνει »συναντήσεις, παρουσίες σε εκδηλώσεις και τοπικά πανηγύρα, στηρίζοντας τα ακριτικά μας χωριά  .

Ο συνδυασμός του φαίνεται να είναι συμπαγής και δεν έχει εκφρασθεί κάποια διαφοροποίηση ή αποχώρηση συμβούλων, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένονται σταδιακές ανακοινώσεις ονομάτων υποψηφίων συμβούλων που θα τον πλαισιώσουν.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks