-
Αρχική > kastoria365 > Η Μαρία  Αντωνίου σε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων  Καστοριάς

Η Μαρία  Αντωνίου σε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων  Καστοριάς

         

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς είχε η βουλευτής Μαρία Αντωνίου στο πολιτικό της γραφείο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν, εκ μέρους της Προέδρου της Ένωσης Βασιλικής Παπακωνσταντίνου και της Γενικής Γραμματέως Ελευθερίας Γκατσώνη, διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με βασικότερο το επίκαιρο
«αίτημα μεταφοράς της καταληκτικής ημερομηνίας Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων φορολογικού έτους (χρήσης) 2022».

Η Μαρία Αντωνίου, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα άμεσης διευθέτησης του ζητήματος, επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη προκειμένου να γίνει άμεσα αποδεκτό το αίτημα της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Καστοριάς.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Αντωνίου «παραμένω πιστή στη δέσμευσή μου ότι θα βρίσκομαι σταθερά δίπλα στους φορείς και τους συμπολίτες μου ώστε να αντιμετωπίζουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο όλα τα καίρια ζητήματα που τους απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους».

Τέλος, η κ. Αντωνίου ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τη Γραμματέα της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς για την αγαστή συνεργασία και τη συνέχισή της προκειμένου να αναδεικνύονται και να διευθετούνται τα προβλήματα προς όφελος τόσο του κλάδου, όσο και των πολιτών.

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks