-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Αμανατίδης – Κασαπίδης και στο βάθος η ΝΔ -Ρίτσα Ζήση

Αμανατίδης – Κασαπίδης και στο βάθος η ΝΔ -Ρίτσα Ζήση

Προβληματισμό και αναταραχή έχει προκαλέσει στο εκλογικό σώμα της Περιφέρειας μας η ταυτόχρονη κάθοδο δυο υποψήφιων περιφερειαρχών στην Δυτική Μακεδονία και μάλιστα πρώην βουλευτών της ΝΔ στον νομό Κοζάνης.
Πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Κασαπίδης πήρε επίσημα το χρίσμα στήριξης από την Νέα Δημοκρατία για να διεκδικήσει την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας όπως είχε δεσμευτεί άλλωστε προεκλογικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρκετούς μήνες νωρίτερα.
Μόλις εχτές, ο πρώην και παρ’ ολίγο βουλευτής της ΝΔ στην Κοζάνη, μετά και από συνεχόμενες διαβουλεύσεις στην Αθήνα , ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την περιφερειακή αρχή.
Το οξύμωρο αυτό σχήμα γεννά ερωτήματα για το κλίμα , τις συζητήσεις, την στρατηγική, τους συσχετισμούς και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα για την ΝΔ και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Δεν είναι δε, λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η κίνηση Αμανατίδη είναι ένα μέτριο και ανεχόμενο αντάρτικο με σκοπό να αποτρέψει τυχόν αρνητικές εκπλήξεις στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Δυτική Μακεδονία.
Σε αναμονή λοιπόν ανακοινώσεων ονομάτων και υποψηφιοτήτων, ένα εγχείρημα που ήδη φάνταζε δύσκολο για όλους τους συνδυασμούς
Top
Enable Notifications OK No thanks