-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Ονόματα έκπληξη αναμένονται να ανακοινωθούν για το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη

Ονόματα έκπληξη αναμένονται να ανακοινωθούν για το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη

Μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις της ανακοίνωσης υποψηφιότητας και κατόπιν της διαγραφής του αντάρτη υποψήφιου περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας και πρώην Βουλευτή Κοζάνης με την ΝΔ, Γιώργου Αμανατίδη, αναμένεται νέα έκπληξη με ονόματα της λίστας των υποψηφίων που σίγουρα θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις.
Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα και τηλεφωνήματα τις τελευταίες ώρες, διάφορα ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ήρθανε στο προσκήνιο, αν και οι πληροφορίες αυτές παραμένουν ακόμα ανεπιβεβαίωτες.
Πρώτοι στην λίστα, εκτός από τον εν ενεργεία Περιφερειακό Σύμβουλο της ομάδας Κασαπίδη, τον κ. Σαββόπουλο, βρίσκονται άλλοι δυο εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι σε διαφορετικούς βέβαια συνδυασμούς.
Πρόκειται για τους κ. Τζιώτζη και κ. Μαρκόπουλο, παλαιά στελέχη της ΝΔ τα οποία δεν δίστασαν να κάνουν το δικό τους αντάρτικο απέναντι στην υποψηφιότητα του κ. Κασαπίδη πριν από τέσσερα χρόνια.
Επίσης, παλαιά στελέχη της ομάδας Δακή-Σαββόπουλου, όπως οι κ. Χαρούμενος και Ταλίδης ακούγονται πολύ έντονα, δίπλα σε διάφορα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί πολλές φορές για πολλούς συνδυασμούς, όπως ο κ. Ζυμπίδης και η κ. Χρηστάκη.
Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι πιέσεις σε ”ξεχασμένα” στελέχη της ομάδας Κασαπίδη και άλλων παλαιών συμβούλων, όπως αυτά των Μπινιάκου Μιχάλη, Δούφλια Αγλαϊα και Χριστίνα Ευαγγέλου, με την τελευταία να διαφαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα και μάλλον να παραιτείται από την θέση του γραμματέα της ΔΕΕΠ Καστοριάς.
Αναμένεται λοιπόν η επιβεβαίωση ή η διάψευση για όλους και τον καθένα χωριστά.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί οτι  η Χριστίνα Ευαγγέλου διέψευσε οτι  θα παραιτηθεί  από την  θέση του γραμματέα της ΔΕΕΠ Καστοριάς , καθώς η ιδια είναι εκλεγμένη.  στην ΔΕΕΠ  .
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks