ΥΛΙΚΑ
3 μεγάλες μελιτζάνες ψητές κομμένες σε κύβους… σήμερα έβαλα τις άσπρες και μου άρεσαν πολύ
(1 σκελίδα σκόρδο)
(Λίγο ξύδι )
1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι ελαφρύ και λίγο λιγότερο
5 κουταλιές σούπας μαϊντανό πολυ ψιλοκομμένο
Αλάτι. Λίγη φρέσκια ρίγανη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήστε τις μελιτζάνες στο φούρνο σας και αφαιρέστε την φλούδα τους.
κόψτε σε κύβους και βάλτε σε ένα μπολ
Τρίψτε το σκόρδο στον τρίφτη,ρίξτε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο προσθέστε λάδι ελαφρύ το ξύδι και το αλάτι…Ανακατέψτε και βάλτε για μια μέρα στο ψυγείο
Σήμερα ψηλά έκοψα και τρεις λίστες ντομάτες που είχα φτιάξει από προχθές.. του πάει πολύ….. προσοχή στο ξύδι και στο σκόρδο
σε περίπτωση που σας ξεφύγει σκόρδο και ξύδι σπάστε το με λίγο νεράκι και ανακατέψτε.. θα ενθουσιαστείτε… Μας αρέσει πολύ να το βάζουμε πάνω στο ψωμί και να το τρώμε.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.