-
Αρχική > Ελλάδα > Δολοφονία γυναίκας στην Πάτρα – Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Στο ίδιο σπίτι είχαν σκοτώσει την αδελφή του θύματος

Δολοφονία γυναίκας στην Πάτρα – Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Στο ίδιο σπίτι είχαν σκοτώσει την αδελφή του θύματος

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 55χρονης στην Πάτρα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 19 Ιουλίου του 2016 στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου χθες βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη– τότε- αδελφή της.

 

Τότε η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα (εκεί που βρέθηκε χθες δολοφονημένη και η αδελφή της) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι τις 27-7 του 2016 όταν και άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι Αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο του σπιτιού και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 55χρονη.

 

ΕΘΝΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks