-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Εκλογές : Δημοσκοπήσεις χωρίς να βάζουν μέσα υποψήφιους συνδυασμούς.

Εκλογές : Δημοσκοπήσεις χωρίς να βάζουν μέσα υποψήφιους συνδυασμούς.

Εκλογές : Δημοσκοπήσεις χωρίς να βάζουν μέσα υποψήφιους συνδυασμούς. Σχόλια και ρεπορτάζ από kozanimedia

Το είδαμε και αυτό: Σε μια εξαιρετικά αμφιβόλου εγκυρότητας δημοσκόπηση (όπως άλλωστε και εκείνη προ των βουλευτικών εκλογών του περασμένου Μαϊου, στην οποία το εν λόγω site έπεσε…έξω σχεδόν σε όλα!) το aftodioikisi.gr “μέτρησε” τα ποσοστά των υποψήφιων δημάρχων στο Δήμο Κοζάνης χωρίς να συμπεριλάβει το συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη” και τον επικεφαλής του Γιάννη Κοκκαλιάρη!

Το ίδιο site, τον περασμένο Μάιο, σε ανάλογη μέτρηση (80% διαδικτυακή και 20% τηλεφωνική, όπως υποστηρίζεται στην ταυτότητα της έρευνας) είχε ως υποψήφιο δήμαρχο Κοζάνης τον….Λευτέρη Ιωαννίδη, αν και, φυσικά, δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα.

Πραγματικά προκαλεί εντύπωση πως το εν λόγω site “ξέχασε” (;) τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, αλλά και το ότι τοπικά ΜΜΕ της Κοζάνης έσπευσαν να δημοσιεύσουν τη συγκεκριμένη “μέτρηση”, γνωρίζοντας τα…εξώφθαλμα προβλήματα που αυτή παρουσιάζει.

Φυσικά, το aftodioikisi.gr δεν είναι κάποια ειδική εταιρία δημοσκοπήσεων, ούτε, ασφαλώς, ανήκει στο Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ), αλλά αυτά είναι, μάλλον, “ψιλά γράμματα” για κάποιους….

Σχόλια και ρεπορτάζ από kozanimedia
Top
Enable Notifications OK No thanks