-
Αρχική > Ελλάδα > Δημοτικές εκλογές : Δημοσκοπήσεις και πολιτικά γεγονότα

Δημοτικές εκλογές : Δημοσκοπήσεις και πολιτικά γεγονότα

Αύγουστος και τα επιτελεία έχουν μπει στην τελική ευθεία για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους καθώς είναι μια επίπονη διαδικασία για να είναι όλα στην εντέλεια. Οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν και το θερμόμετρο δεν πέφτει με τα παραπολιτικά γεγονότα να είναι σε καθημερινή βάση πολλά και ενδιαφέροντα…  Για να δούμε τι έχουμε σήμερα για εσάς…

Σε μια άκρως επιθετική πολιτική, η οποία δείχνει και τον τρόπο που θέλουν μερικοί να πολιτευτούν, έναντι του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, επιδόθηκαν συνυποψήφιοι του με θέμα την επίσκεψη του στα κεντρικά υπουργεία για θέματα του Δήμου, και ειδικά για θέματα ανάπτυξης και έργων υποδομής του τόπου.

Ο Δήμαρχος κατέβηκε στην πρωτεύουσα για να προωθήσει θέματα του Δήμου και πιστώθηκε πολλές επιτυχίες.  Αλλά αυτό φαίνεται ενόχλησε κάποιους.  Να θυμίσουμε πως ο Κορεντσίδης φαίνεται να μην έχει αντίπαλο παρά μόνο τα προβλήματα τα οποία διαχειρίζεται με άκρως επιτυχημένο τρόπο.

 

Στο Δήμο Δέλτα η Γερακίνα Μπισμπινά έχει πάρει τα ηνία και ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Φαίνεται λοιπόν πως στον Δήμο θα έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα δήμαρχο.. Γυναίκα δήμαρχο όμως φαίνεται ότι θα έχουμε και στο Δήμο Λαγκαδά.  Μαθαίνω πως μετά την αποχώρηση του Σάββα Αναστασιάδη , όλο και περισσότερα στελέχη πηγαίνουν καθημερινά στην Νίκη Ανδρεάδου, που έχει την παράσταση νίκης για τον Δήμο.. Μαθαίνω πως μετά τον Πρέλεβιτς που έκλεισε στο ψηφοδέλτιο με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ένα ακόμα μεγάλο όνομα από τον χώρο της τηλεόρασης ακούγεται για το ψηφοδέλτιο και μάλιστα με άρωμα γυναίκας…ονόματα προσεχώς, αλλά θα σας πω ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη και έκανε καριέρα στην Αθήνα. Συνεχόμενες επαφές για εντάξεις έργων στον Δήμο Φλώρινας στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακής, γεγονός που δείχνει και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του για μια άνετη επανεκλογή .. Στον Δήμο Παύλου Μελά ο Γιώργος Λίλτσης εχει κατακτήσει το πολιτικό προβάδισμα και φαίνεται πως αυτή τη φορά, όπως λένε έμπειροι αυτοδιοικητικοί, θα κερδίσει το δήμο απέναντι στον Δεμουρτσίδη που έχει μεγάλη φθορά και απώλειες στο ψηφοδέλτιό του. Ιδιαίτερη ενεργητικότητα και δυναμική με την δρομολόγηση πολλών έργων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μαθαίνω ότι υλοποιεί ο Πάρις Μπίλιας, γνώστης του αντικειμένου και εργατικός. Ο Μπίλιας θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα Στον Δήμο Σιθωνίας κρατείστε το όνομα του Γιάννη Μαλλίνη για επόμενο δήμαρχο.. Καθημερινά ανακοινώνει στελέχη ο Χρήστος Βάρδας, υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Καλαμαριάς, τα οποία συστρατεύονται μαζί του για την τελική μάχη της 8ης Οκτωβρίου… Στον Δήμο Κατερίνης σε πρόσφατη δημοσκόπηση μου λένε ότι τα «Κουκοδήμος» έπεφταν βροχή στις απαντήσεις Συνεχείς παρεμβάσεις από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θανάση Γιαννακό, για καίρια ζητήματα που απασχολούν και δυστυχώς δεν έχουν διορθωθεί στον Δήμο Καλαμαριάς. Μάλιστα φαίνεται πως ο κόσμος τα επικροτεί θετικά.. Αυτά τα ολίγα για σήμερα..

Γράφει ο “Φωτογράφος”

Πηγή: https://myportal.gr/oi-nees-dimoskopiseis-stoys-dimoys-delta-katerinis-payloy-mela-to-ichiro-onoma-poy-ekleise-me-me-tzitzikosta-o-drastirios-mpilias-kai-oi-exelixeis-sto-dimo-lagkada/

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks