-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Αλλαγή Τώρα Με Στρατηγική :Στην γιορτή του Αγιου Νικάνορος ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θώμας Γιαννηκώτσιου (φωτογραφίες )

Αλλαγή Τώρα Με Στρατηγική :Στην γιορτή του Αγιου Νικάνορος ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γρηγοριάδης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θώμας Γιαννηκώτσιου (φωτογραφίες )

Στον ιερό ναό του εορτάζοντα Αγιου Νικάνορα ,  βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό Αλλαγή Τώρα Με Στρατηγική, Γρηγόρης Γρηγοριάδης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του,  Θωμάς Γιαννηκώτσιου.

Ο κ Γρηγοριάδης   μετά την Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στην  πανηγυρική  θεία λειτουργεία του ιατρού των παιδιών Αγιου Νικάνορα. ,

“Τη σημαντική αυτή ημέρα γιορτάσαμε μαζί με τους συμπολίτες μας, τον  Άγιο Νικάνορα τον  θαυματουργό,  προστάτη και φύλακα των παιδιών της Καστοριάς ,ζητώντας τη χάρη Του και την φώτισή Του.

Σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε οφείλουμε όλοι με ενότητα, ομοψυχία, να οπλιστούμε με δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις.


Εύχομαι  ο Αγιος Νικάνορας  να φωτίσει και ν’ αφυπνίσει τις ψυχές όλων  των παιδιών μικρών και μεγάλων(δήλωσε  ο  επικεφαλής του ανεξάρτητου   συνδυασμού Αλλαγή Τώρα Με Στρατηγική..“Τέλος Αξίζει να αναφερθεί οτι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Γιαννηκώτσιου.,  προσκύνησε με την σύζυγο του και τον μικρό τους  γιο  την εικόνα του Άγιου Νικάνορα του  θαυματουργού  προστάτη και φύλακα των παιδιών της Καστοριάς.

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks