Αυτή η ζύμη δεν υπάρχει… είναι τόσο αφράτη… κ στο τσακ μπαμ έτοιμη !!Σέ 5 λεπτά έχετε έτοιμη ζύμη χωρίς μεγάλο χρόνο αναμονής
Υλικά
4 κούπες(του νες) αλεύρι για όλες τις χρήσεις-500γρ.περιπου
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
μισό κουταλάκι ζάχαρη
1 κούπα χλιαρό γάλα που έχουμε δυαλυσει
2 κουταλιές γιαούρτι
μισή κούπα ηλιέλαιο-150 γρ.
1 αυγό Και1 ασπράδι
100 γρ.Βούτυρο για ανάμεσα στα δύο φύλλα και από πανω .
Γέμιση
400 γρ.φετα
200 γρ.μαλακο τυρι τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Χωρίζουμε την ζύμη σε δύο μπάλες ίδιου βάρους.
Ανοίγουμε την μια μπάλα σε φύλλο 32 εκατοστά .
Βάζουμε από πάνω 50 γραμ.βουτυρο παντού ρίχνουμε τα τυριά .
Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο το βάζουμε πάνω από τα τυριά , αλείφουμε με βούτυρο , χαράζουμε σε λωρίδες όχι πολύ λεπτές .
Στρίβουμε προς μια κατεύθυνση.
Αφήνουμε σε ζεστό μέρος σκεπασμένο το ταψί να φουσκώσουν περίπου 40 λεπτά .
Αλείφουμε με 1 κρόκο αυγού αραιωμένο με λίγο γάλα, ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 190 με 200 βαθμούς πάνω κάτω εστία περίπου 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας μην το ψήσετε πολύ και ξεραθεί.
Για τη συνταγή πατήστε το σύνδεσμο: https://m.youtube.com/watch?v=PTPcCJL6Ecw