-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ενα γιορτινό τραπέζι για την εορτή της Παναγίας προσέφερε στους ευπαθείς ανθρώπους της ενορίας του Ι. Ν Αγιου Νικάνορα (Φωτογραφίες )

Ενα γιορτινό τραπέζι για την εορτή της Παναγίας προσέφερε στους ευπαθείς ανθρώπους της ενορίας του Ι. Ν Αγιου Νικάνορα (Φωτογραφίες )

Το Κοινωνικό της πρόσωπο ανέδειξε  και σήμερα γιορτή της Παναγίας η ενορία του Αγιου Νικάνορος   προσεφέροντας στους  ανθρώπους της διπλανής πόρτας, άπορους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της ενορίας γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης.

 

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση που ξεκίνησε εδώ και λίγο και ο ιερός ναός του Αγιου Νικάνορα  στηρίζοντας τους χριστιανούς πολίτες της ενορίας για να γιορτάσουν την γιορτή της Παναγίας  στο σπίτι τους, ενώ από το γιορτινό συσσίτιο θα πάρει  πακέτο με φαγητό  ενας μεγάλος αριθμός  συμπολιτών .

Η ενορία του Αγιου Νικάνορα  προσπαθεί αυτές τις άγιες ήμερες να στηρίξει κάθε οικογένεια που πραγματικά έχει ανάγκη. Υπάρχει μια μεγάλη αγκαλιά από την μητέρα ολων μας  την Παναγία  ώστε να νιώσουν ζεστασιά» δήλωσε ο  ταπεινός και ακούραστος ιερέας  πατέρας Ελευθέριος Συτιλίδης

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks