-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Καστοριά : Φωτιά” οι δημοτικές εκλογές -Τρεις οι συνδυασμοί που σέρνουν τον προεκλογικό χορό(Δώρα Κωτσοπούλου )

Καστοριά : Φωτιά” οι δημοτικές εκλογές -Τρεις οι συνδυασμοί που σέρνουν τον προεκλογικό χορό(Δώρα Κωτσοπούλου )

Πενήντα ημέρες ακόμη  υπολήπτονται  για τις δημοτικές εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου και   τα τρία πλέον προεκλογικά επιτελεία των συνδυασμών,   ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ του νυν δημάρχου Γιάννη  Κορεντσίδη  και ξανά υποψηφίου , ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ του Γρηγόρη Γρηγοριάδη και ο Συνδυασμός ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ του Ακη Τσούκα , μετά και την αποχώρηση του Τρύφωνα Πολυγιάννη ετοιμάζονται  να  ριχτούν στη μάχη του Σταυρού.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι επιτελείς τους δουλεύουν πυρετωδώς  την συγκρότηση των συνδυασμών τους, με στόχο να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους με καταξιωμένα πρόσωπα που διαθέτουν ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία.
Υπολογίζουμε πως οι διεργασίες θα πάρουν “φωτιά” μετά τις 31 Αυγούστου που ολοκληρώνονται  οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι  που τους  πλαισιώνουν..

Σ’ αυτό το πνεύμα  δήμαρχοι επιδιώκουν να εντάξουν στις παρατάξεις τους πρόσωπα και  από την Νεολαία που συνδυάζουν πλούσια βιογραφικά και καινοτόμες ιδέες. φυσικά δεν παύουν να φλερτάρουν και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας καθώς σε αυτά υπάρχει εμπειρία και γνώση.

Πάντως  το θερμόμετρο θα αυξάνεται διαρκώς όσο διανύουμε τον δρόμο προς τις κάλπες
Εκφράζοντας την ταπεινή προσωπική μου άποψη και μόνο,  θεωρώ ότι  οι υποψήφιοι δήμαρχοι  θα πρέπει να επικεντρωθούν  στην ανάδειξη  των προεκλογικών τους προγράμματος που  έχουν στην  φαρέτρα τους για την ανάπτυξη της περιοχής μας  ώστε με αυτά τα δεδομένα οι ψηφοφόροι  να αποφασίσουν τελικά ποιος από τους τρεις  επικρατέστερους υποψηφίους θα είναι δήμαρχος Καστοριάς για τα επόμενα πέντε χρόνια

 

Top
Enable Notifications OK No thanks