-
Αρχική > Ελλάδα > Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας: O μόλις 15 μηνών Νικόλας διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στα μάτια

Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας: O μόλις 15 μηνών Νικόλας διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στα μάτια

 Φώτης Γαλανόπουλος

Ο μικρός Νικόλας χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στην Ιταλία

Τη Δευτέρα θα μεταφερθεί στη γειτονική Ιταλία για να καταπολεμήσει τον καρκίνο με χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια και για να συμβεί αυτό, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Καθώς κάθε μέρα που περνάει η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, με την εν λόγω μορφή καρκίνου να είναι ιδιαίτερα επιθετική.

Οι γονείς του παιδιού, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, ζητούν τη στήριξη του κόσμου για να βγει νικητής ο μικρός Νικόλας, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που θα προκύψουν άμεσα για τη θεραπεία του γιου τους.

Η ανάρτηση για βοήθεια από το σωματείο Παιδική Χαρά

Οποίος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Να σημειώσουμε πως όταν κάνετε την κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, διότι το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name

 

 

Τι είναι το ρετινοβλάστωμα;

Το ρετινοβλάστωμα είναι ένας όγκος της παιδικής ηλικίας που αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή. Ο αμφιβληστροειδής είναι ένα στρώμα του νευρικού ιστού στο πίσω μέρος του ματιού, ο οποίος ανιχνεύει το φως και στέλνει τις εικόνες στον εγκέφαλο.

Σε ποιά ηλικία εμφανίζεται το ρετινοβλάστωμα;

Μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα και στο έμβρυο. Εμφανίζεται συνήθως στην νεογνική, βρεφική και νηπιακή ηλικία μέχρι την ηλικία των πέντε χρονών. Ενώ η πλειοψηφία των παιδιών που αναπτύσσουν ρετινοβλάστωμα γεννιούνται με αυτό, λίγα έχουν διαγνωστεί κατά τη γέννηση. Η μέση ηλικία κατά τη διάγνωση είναι μεταξύ 12-18 μηνών.

Πόσο συχνό είναι το ρετινοβλάστωμα;

Η συχνότητα εμφάνισης του είναι 1 σε 15.000 – 20.000 γεννήσεις.

 

https://www.enimerwtiko.gr/

Top
Enable Notifications OK No thanks