-
Αρχική > Ελλάδα > Έφυγε από τη ζωή ο Μετζίτ Εγιούπ – Υπήρξε φοιτητής στην Καστοριά και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της περιοχής μας

Έφυγε από τη ζωή ο Μετζίτ Εγιούπ – Υπήρξε φοιτητής στην Καστοριά και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της περιοχής μας

Ο Μετζίτ Εγιούπ ένα χαρισματικό νέο παιδί από τη Σμίνθη Ξάνθης, ένα άτομο με σπουδές στην Καστοριά και με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, έφυγε  από τη ζωή.
Ο Μετζίτ μεταξύ άλλων υπήρξε ένας απο τους συνεργάτες της σελίδας Ροδόπη-Πομακοχώρια καθώς και δημιουργός-εμπνευστής και διαχειριστής της ιστοσελίδας “Παράδοση, Ιστορίες, Ήθη και Έθιμα των Πομάκων της Ξάνθης”.
Το τελευταίο διάστημα έδινε τη δική του μάχη. Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του βρήκε γνωστούς και φίλους να κοινοποιούν συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/08) στο τζαμί της Σμίνθης και τη σωρό του συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία πλήθος κόσμου από όλα τα Πομακοχώρια

 

 

 

Με ανάρτησή της η σελίδα “Ροδόπη Πομακοχώρια” αποχαιρετά τον νεαρό Μετζίτ Εγιούπ από την Σμίνθη ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή.

“Δυστυχώς πάλι δυσάρεστα νέα έχουμε

Ο Μετζίτ Εγιούπ-Metzit Egioup ένα χαρισματικό νέο παιδί και εξαιρετικός χαρακτήρας απο τη Σμίνθη Ξάνθης,ένα άτομο με σπουδές και με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες,έφυγε χθες βράδυ απο τη ζωή για το μεγάλο ταξίδι και δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας.
Ο Μετζίτ για όσους δεν γνωρίζουν,υπήρξε ένας απο τους πολλούς και κορυφαίους συνεργάτες της σελίδας μας “Ροδόπη-Πομακοχώρια”
Υπήρξε επίσης ο δημιουργός-εμπνευστής και διαχειριστής της υπέροχης ιστοσελίδας “Παράδοση,Ιστορίες,Ήθη και Έθιμα των Πομάκων της Ξάνθης”,αλλά δυστυχώς λόγω της ασθένειάς του τους τελευταίους μήνες η σελίδα ήταν ανενεργή.
Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στις 1.30 το μεσημέρι στο τζαμί της Σμίνθης και τη σωρό του συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία πλήθος κόσμου απ’όλα τα Πομακοχώρια…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει αγαπημένε μας Μετζίτ.Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και στα αδέλφια του…

(Δυστυχώς όμως (σύμφωνα με πληροφορίες),ακόμη και αυτή τη δύσκολη στιγμή πένθους και μάλιστα μέσα στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Σμίνθης,κάποιος “γνωστός” ανεγκέφαλος απο γειτονικό οικισμό,προσπάθησε να στήσει επεισόδιο για ανύπαρκτο λόγο)…”

 

Θλίψη για τον θάνατο του νεαρού Μετζίτ Εγιούπ από την Σμίνθη

 

Έφυγε από τη ζωή ο Μετζίτ Εγιούπ – Υπήρξε φοιτητής στην Καστοριά και πολύ αγαπητός στην κοινωνία της περιοχής μας

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks