-
Αρχική > Ελλάδα > Αποτρόπαιο περιστατικό στην Πάρο: Σταύρωσαν κοράκι και το άφησαν σε δημόσια θέα

Αποτρόπαιο περιστατικό στην Πάρο: Σταύρωσαν κοράκι και το άφησαν σε δημόσια θέα

Οι φωτογραφίες με τα σταυρωμένο κοράκι που εμφανίστηκαν στο νησί της Πάρου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης. Εξάγουμε πολιτισμό και παράδοση ή απλά αναπαράγουμε άσχημα πρότυπα και την κακοποίηση ζώων στα πλαίσια της παράδοσης;

Οι φωτογραφίες με τα σταυρωμένα κοράκια που εμφανίστηκαν στο νησί της Πάρου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης.

Η πλήρης ανάρτηση

Αυτή είναι η τουριστική Πάρος…. Βγάλτε συμπεράσματα…..
Κρίμα που υπάρχουν παριανοι, σε τόσο χαμηλό επίπεδο ακόμα…. Κ που τους ανέχονται… οι υπόλοιποι, να δυσφημουν τον τόπο τους….
Ακριβώς, έτσι θέλουν σταύρωμα, κ να ψοφήσουν, τα άχρηστα αυτά υποκείμενα που ζουν στο νησί… ΝΤΡΟΠΉ!!!!!

Η δημοσίευση

Ο Σωτήρης Τσάφας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε φωτογραφίες κακοποίησης ζώων, έγραψε στο Facebook για τα σταυρωμένα κοράκια που φωτογράφισε στο νησί: “Αυτή είναι η Πάρος για τουρίστες. Ας κάνουμε ένα σχόλιο. Είναι κρίμα που υπάρχουν τόσο χαμηλών τόνων Παριανοί. Οι υπόλοιποι από εμάς απαξιώνουν τον τόπο τους. Ντροπή τους“.

Στην Πούντα Πάρου, ένα κοράκι σταυρώθηκε και αφέθηκε σε δημόσιο χώρο.

Δεν θέλω να δικαιολογήσω αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό, αλλά κάποιοι Παριζιάνοι σταυρώνουν κοράκια και τα εκθέτουν δημόσια για να διώξουν τα άλλα πουλιά από τα χωράφια τους.

https://www.petkeepers.gr/news/apotropaio-peristatiko-stin-paro-stavrosan-koraki-kai-to-afisan-se-dimosia-thea/?fbclid=IwAR14rZmd7-f-fZcmqVaMl1kJhrXwdoBWrJIE4oSy7bibSFJiGBhECYxS3Vw

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks