-
Αρχική > Αθλητικά > Στο Βελιγράδι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Γιάννης Τσαλούχος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (δηλώσεις)

Στο Βελιγράδι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Γιάννης Τσαλούχος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (δηλώσεις)

Με αισιοδοξία και πίστη ότι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους αναχώρησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας για το Βελιγράδι προκειμένουνα λάβουν μέρος στη κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς  το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών από 3-10 Σεπτεμβρίου που φέτος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού όπως γίνεται πάντα κάθε τέσσερα χρόνια θα δώσει και τα περισσότερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του χρόνου το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Και τα έξι ελληνικά πληρώματα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες με πρώτο και καλύτερο τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο τον Στέφανο Ντούσκο που θα πρέπει να καταλάβει μια από τις 9 πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης   «Είμαι καλά προετοιμασμένος , η προετοιμασία πήγε καλά . Φυσικά ο στόχος μου είναι να «κλειδώσω» πρώτα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 και ο επόμενος στόχος μετά τα ημιτελικά να περάσω στον τελικό , οπότε θα εξασφαλίσω την πρόκριση και να μπορέσω να κατακτήσω ένα μετάλλιο. Οι χρόνοι που κάναμε στο Σχοινιά ήταν αρκετά καλοί και ελπίζουμε και οι καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουμε να είναι με το μέρος μας και να είμαστε φορμαρισμένοι στις κούρσες».

Στην δίκωπο των γυναικών ένα σχετικά νέο πλήρωμα η Χριστίνα Μπούρμπου με την Ευαγγελία Αναστασιάδου θα προσπαθήσουν να πλασαριστούν στα 11 πρώτα πληρώματα για να ταξιδέψουν στο Παρίσι. Η Ευαγγελία Αναστασιάδου τόνισε κατά την αναχώρηση «Είμαστε αρκετά έτοιμες έχουμε προετοιμαστεί καλά τους τελευταίους δυο μήνες στο σχοινιά είμαστε μέσα στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και θα έλεγα και καλύτερα . Στοχεύουμε σίγουρα στην πρόκριση πρώτα απ όλα γιατί προκρίνονται 11 πληρώματα από το αγώνισμά μας και μετά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρόκριση έχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας  αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέρμα , είμαστε αισιόδοξες και νομίζω θα τα καταφέρουμε».
Top
Enable Notifications OK No thanks