-
Αρχική > Αθλητικά > 9ο «Run Greece» μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ (βίντεο )

9ο «Run Greece» μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ (βίντεο )

 Mια μεγάλη αθλητική γιορτή, ένα πανηγύρι για την Καστοριά  και τους Καστοριανούς είναι ο  αγώνας δρόμου «Run Greece» που θα  διεξαχθεί  στην πόλη μας  στις 17 Σεπτέμβριου και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα σε άλλες τέσσερις μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Πρόκειται για ενα πολιτιστικό γεγονός που αφορά όχι μόνο την Καστοριά  αλλά και ολόκληρη την  Δυτική Μακεδονία .
το «Run Greece»  θα διεξαχθεί  και φέτος από τον  ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς  και τον  Δήμο  Καστοριάς.

Η Καστοριά  αποτελεί  έναν από τους επιλεγμένους σταθμούς του «Run Greece» από το ξεκίνημά του, πριν ενέα  χρόνια και φέτος αναμένεται ότι περισσότεροι από 3.500 επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας θα βρεθούν στην εκκίνηση των διαδρομών των 5, 10 χλμ. και του αγώνα για παιδιά.

Στις λεπτομέρειές της αθλητικής αυτή γιορτής  αναφέρθηκαν, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν,  σήμερα στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου Καστοριάς ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, η αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη και  Ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης του «Run Greece»  κ. Θανάσης Ράπτης

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης, στις δηλώσεις του έκανε λόγο  για μία γιορτή αθλητισμού, και πολιτισμού, τονίζοντας ότι οι  δρομείς που θα  συμμετέχουν στο 9ο  «Run Greece»θα απολαύσουν μια ξεχωριστεί διαδρομή που εχει υλοποιήσει ο δήμος στον παραλίμνιο δρόμο.

– Η   Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δέσποινα Κοζατσάνη,  εξέφρασε τη στήριξη της Περιφερειακής ενότητας στο «Run Greece» όπως και σε κάθε άλλη διοργάνωση που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και την ευγενή άμιλλα και κάλεσε τους καστοριανούς να τον αγκαλιάσουν για μία ακόμη φορά.

Ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης του «Run Greece»  κ. Θανάσης Ράπτης έκανε λόγο για μία μεγάλη γιορτή που αποτελεί όχι μόνο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός,

Την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο αντιδήμαρχος Καστοριάς  αθλητισμού Σάκης Ρήμος για την όμορφη αυτή γιορτή που κάνει γνωστή την Πόλη μας. .

Top
Enable Notifications OK No thanks