-
Αρχική > kastoria365 > Καράτζιος Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς

Καράτζιος Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, Κάποιος που ζητάει την ψήφο των πολιτών για να συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα πρέπει προηγουμένως να έχει υπάρξει πρώτα ο ίδιος πολίτης.

Να έχει δώσει έναν προσωπικό αγώνα καταξίωσης. Να έχει εργαστεί, ταξιδέψει, περπατήσει στον δρόμο, βρεθεί σε λαϊκές αγορές, σε καταστήματα, σε αγροκτήματα και αθλητικές εγκαταστάσεις, να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της καθημερινότητας, να έχει βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που ζουν στα χωριά αλλά και στην πόλη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαυροχώρι Καστοριάς.

Είμαι 34 ετών, παντρεμένος με την Ιατρό και Διδάκτορα Παθολογίας Ελένη Καρλάφτη κι έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, της σχολής Οικονομικών επιστημών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου αφορούν τον τομέα της λογιστικής, χρηματοοικονομικής και διοίκησης επιχειρήσεων. Εργάζομαι ως στέλεχος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων από το 2014

. Παράλληλα ασκώ δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο της παραγωγής, της μεταποίησης και του εμπορίου ελληνικών τοπικών προϊόντων. Υπηρέτησα τον ελληνικό στρατό ως δόκιμος αξιωματικός του πεζικού με ειδικότητα ολμιστή. Έχω συμμετάσχει σε συμβουλευτικά, επιστημονικά και εταιρικά σχήματα με αντικείμενο την χρηματοοικονομική ανάλυση και στρατηγική των επιχειρήσεων τεχνολογικού κλάδου καθώς επίσης και της ψηφιοποίησης και χρήσης νέων τεχνολογιών με στόχο την βελτίωση της επιχειρηματικότητας.

Υπήρξα πρωταθλητής αντισφαίρισης επί σειρά ετών, εκπροσωπώντας όλα τα ενεργά σωματεία της περιοχής μας, με πολλές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Από το 2017 διατελώ πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Κέλετρον Καστοριάς.

Αφορμή της συμμετοχής μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ¨ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ¨ με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Γρηγόρη Γριγοριάδη αποτελεί η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μου και η βεβαιότητα πως η προσφορά των εμπειριών και των γνώσεων που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, θα βοηθήσουν να χτίσουμε τον δήμο που όλοι ονειρευόμαστε, έναν δήμο πρότυπο, δίπλα στον πολίτη, πάντα με πίστη και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας.

Σύμφωνα με τον Περικλή «Όταν η πόλη ευημερεί, ευημερούν και οι πολίτες της».

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον τόπο που αγαπώ, στο πλευρό του κ.Γρηγόρη Γρηγοριάδη και των αξιόλογων συνυποψηφίων μου ώστε να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά για την ουσιαστική αναγέννηση του τόπου μας. Για μία Καστοριά που μας αξίζει! Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Καράτζιος Οικονομολόγος MSc,MBAc

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks