Γλυκά τηγανητά: νόστιμα και έτοιμα σε χρόνο μηδέν!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :
1 αυγό
100 γρ ζάχαρη
250 γρ γιαούρτι
250 γρ αλεύρι
150 ml γάλα
16 γρ μπέικιν πάουντερ
ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού
ΜΕΘΟΔΟΣ:
Συνδυάστε το αυγό και τη ζάχαρη. Προσθέστε τη φλούδα λεμονιού και πορτοκαλιού, το ελληνικό γιαούρτι και ανακατέψτε καλά. Ανακατεύουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι μαζί και τα προσθέτουμε στο μείγμα του γιαουρτιού.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε δύο κουταλάκια του γλυκού σε πολύ καυτό λάδι. Μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν και περιχύνουμε με ζάχαρη για να σερβίρουμε.