-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (φωτογραφίες βίντεο )

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (φωτογραφίες βίντεο )

Παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων , φίλων . αλλά και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν  σήμερα τα απόγευμα  στο εκλογικό κέντρο στην ιστορική πλατεία ομονοίας τα εγκαίνια  του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

Ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης   στην ομιλία του αρχικά αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει στη διάρκεια αυτών των 4 χρόνων που έχει αναλάβει τη διοίκηση του δήμου .

 Ο Δήμαρχος  αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όλα όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά και όλα όσα πραγματοποίησε. Έργα σημαντικά που ήδη έχουν αρχίσει και αλλάζουν την εικόνα του δήμου .

Μπροστά και ψηλά. Δεν θα ρισκάρουμε η πόλη να γυρίσει πίσω στις λογικές της μιζέριας,, της αδράνειας, της απαξίωσης και της εγκατάλειψης

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στρατηγικούς στόχους της νέας του  θητείας σημειώνοντας όλα τα έργα, τα οποία έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Τέλος, αναφέρθηκε στον σχηματισμό  του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ  επισημαίνοντας πως αυτή αποτελείται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους που νοιάζονται για την πόλη.

«Σ’ αυτόν τον συνδυασμό δεν παίζουν ρόλο οι κομματικές ταυτότητες. Θέση έχει μόνο το πάθος μας για δημιουργία στην πόλη που αγαπάμε και ζούμε», σημείωσε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αναφορά  του,  στους των υποψηφίους  που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο . «Είναι , οι άνθρωποι που μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη μεγάλη νίκη», κατέληξε χαρακτηριστικά .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks