4 αυγά
410γρ ζάχαρη
400γρ στραγγιστό γιαούρτι
250 ηλιέλαιο
2 βανιλιές
1 φαρίνα Γιώτης
1 κγ μπεικιν παουντερ.
Κακάο
Εκτέλεση
Χτύπησα αυγά με ζάχαρη να αφρατεψουν. Και μετά έβαλα ηλιέλαιο, βανιλιες και το γιαούρτι.τελος τη φαρίνα όπου είχα βάλει μέσα το μπεικιν.
Πήρα μείγμα και έβαλα κακάο.
Άλειψα με ηλιέλαιο τη φόρμα και την αλευρωσα.
Προθερμασμενος φούρνος στους 180 πάνω κάτω για 55λεπτα ανάλογα τον φούρνο.
Eleftheria Chondrou