260 ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ
130 ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ
150 ΓΡ. ΓΑΛΑ
2-3 ΑΥΓΑ
40 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΒΑΝΊΛΙΑ
Γλάσο σοκολάτας και φράουλας
ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΝΑΤ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ
Μόλις κρυώσουν βάζουμε το γλάσο και την τρουφα
Eleftheria Chondrou