-
Αρχική > Ελλάδα > Ποιος πήγε να καταταχθεί στον Ελληνικό Στρατό με μίνι φούστα και κορσέ (βίντεο)

Ποιος πήγε να καταταχθεί στον Ελληνικό Στρατό με μίνι φούστα και κορσέ (βίντεο)

Πρόσκληση να καταταχθεί στον Ελληνικό Στρατό προκειμένου να υπηρετήσει τη θητεία του όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες έλαβε και ο πρώην παίκτης του «Big Brother», Θέμης Κανέλλος.

Ο κ. Καννέλος φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να υπηρετήσει τη θητεία του όπως υποχρεούται και όπως κάνουν μια σειρά από συμπολίτες του ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι εμφανίστηκε στην μονάδα που πρέπει να παρουσιαστεί με μίνι φούστα, κορσέ, έντονο μακιγιάζ και μακριά βαμμένα νύχια.

Θέλοντας να τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του, ο κ. Κανέλλος δημοσίευσε τα δύο αποσπάσματα στο λογαριασμό του στο TikTok.

Μάλιστα, για να το παίξει αστείος και έξυπνος, στο ένα εκ των βίντεο έγραψε: «Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλουν πρώτη γραμμή;».

Τα σχόλια περιττεύουν όταν η σοβαρότητα είναι μια παντελώς άγνωστη έννοια για ορισμένους.

Πάντως, όλοι οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλουν να θυμούνται ότι εκτός από δικαιώματα έχουν και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Στην Ελλάδα υπερεθεματίζουμε για τα δικαιώματα αλλά συνηθίζουμε να ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας.

Και ένα ερώτημα προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) και τον πολυταξιδεμένο και λαλίστο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια: Έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτες να προσβάλει και να υποτιμά τον Στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας;

Δείτε τα βίντεο του κυρίου Θέμη Κανέλλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks