-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πλήθος κόσμου στα εγκαίνιά του εκλογικού κέντρου του Πάνου Κεπαπτσόγλου (φωτογραφίες )

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνιά του εκλογικού κέντρου του Πάνου Κεπαπτσόγλου (φωτογραφίες )

Με τις ευλογίες του ιερού κλήρου  με την παρουσία  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στον πεζόδρομο του Αργους ορεστικου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Προτεραιότητα στον Πολίτη του Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Ρεπορτάζ  , φωτογραφίες Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Στην δυναμική ομιλία του ο δήμαρχος Αργος Ορεστικού και πάλι υποψήφιος , αναφέρθηκε στο έργο που εχει συντελεστεί στο Αργος Ορεστικο ξεδιπλώνοντας ολες εκείνες τις πτυχές που έκανε όπως χαρακτηριστικά είπε τον δήμο Αργος Ορεστικου έναν δήμο Πρότυπο.

Ο κ Κεπαπτσόγλου στην αρχή της ομιλίας του ζήτησε ενός λεπτού σιγής για τα θύματα και τις καταστροφές που υπέστησαν από τις έντονες πλημμύρες.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Αργος Ορεστικού  ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και κάλεσε όλους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του για να συνεχιστεί ο καθημερινός δημιουργικός αγώνας ανάπτυξης και ευημερίας του Δήμου..

. . Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά  όπως άλλωστε έκανα τόσα χρόνια γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε καλύτερα. Είμαστε μια ομάδα που συνεργάζεται για να βρει λύσεις στα προβλήματα,  για να σχεδιάσει, να διεκδικήσει και να υλοποιήσει έργα και παρεμβάσεις που θα μας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την ευημερία.¨”ειπε χαρακτηριστικά

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks