-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σημαντικές συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου στην Αθήνα “Διαρκής και γόνιμη συνεργασία με κυβερνητικά στελέχη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες” (Φωτογραφίες )

Σημαντικές συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου στην Αθήνα “Διαρκής και γόνιμη συνεργασία με κυβερνητικά στελέχη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες” (Φωτογραφίες )

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη, πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα με κυβερνητικούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες για διάφορα ζητήματα της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα:

 

Στη συνάντηση εργασίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας   και Περιβάλλοντος, τον Υπουργό κ. Θόδωρο Σκυλακάκη και την Υφυπουργό  κ. Αλεξάνδρα Σδούκου τέθηκε το ζήτημα της επιδότησης για την αντικατάσταση των καυστήρων για την παροχή φυσικού αερίου.

 

Ένα δεύτερο σημαντικό θέμα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση των Δασικών Υπηρεσιών με προσωπικό αλλά και η σχετική χρηματοδότηση, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι μελέτες διαχείρισης για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των ορεινών μας περιοχών με ξύλα ατομικών αναγκών.

 

Το τρίτο θέμα της ατζέντας αφορούσε τα γουνοφόρα ζώα και ειδικότερα τα αμερικάνικα μινκ, για τα οποία κατατέθηκε από τη Μαρία Αντωνίου σχετική επιστολή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων.

 

Η επίσκεψη στα γραφεία της ENTERPRISE GREECE περιελάμβανε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κ. Μαρίνο Γιαννόπουλο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο, Μέλος του Δ.Σ., κ. Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, αλλά και τη Γενική Γραμματέα Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Θεώνη Αλαμπάση, όπου εξετάστηκαν και αναλύθηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της Καστοριάς και ιδιαίτερα του κλάδου της Γουνοποιίας και τη περαιτέρω τόνωση της εξωστρέφειας.

 

Η Μαρία Αντωνίου, με το πέρας των συναντήσεων δήλωσε:Με τα κυβερνητικά στελέχη και όλους αυτούς τους ανθρώπους έχουμε μία διαρκή και γόνιμη συνεργασία με στόχο όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή μας και τους πολίτες της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία στηρίζει και θα στηρίξει την Καστοριά, όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Καστοριά. Με σταθερά βήματα προχωρούμε μπροστά”.

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks