1 καρβελακι μεγάλο
750 γρ χοιρινές μπουκιές για τηγανιά
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πρασο το άσπρο μέρος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Λάδι αλάτι πιπέρι
200 γρ τριμμένα τυριά γκουντα ρεγκατο
Λίγο βουτηρο
Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζω λάδι και σωταρω το κρέας λίγο λίγο να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές. Μετά αφαιρώ το κρέας και τριγαρίζω το κρεμμύδι το σκόρδο και το πράσο να μαλακώσουν προσθέτω και τις πιπεριές και μετά προσθέτω το κρέας σβήνω με το κρασί αφήνω να εξατμιστεί προσθέτω αλάτι πιπέρι και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζω μισή ώρα περίπου να μαλακώσει το κρέας και να μείνει μόνο με το λάδι του.
Παίρνω το καρβελακι κόβω το πάνω μερος αφαιρώ την ψίχα το αλείφω εσωτερικά με λίγο βούτυρο βάζω κάτω το μισό τριμμένο τυρί γεμίζω με την τηγανιά προσθέτω επάνω το υπόλοιπο τυρί κλείνω με το καπάκι από το ψωμί το αλείφω εξωτερικά με λίγο βούτυρο το τυλίγω σε λαδοκολα και από επάνω αλουμινόχαρτο και ψήνω στους 180 15 με 20 λεπτά περίπου!!!!
Αλεξάνδρα Κυριάκη