-
Αρχική > kastoria365 > Καστοριά : Κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού στο Run Greece  2023! ( φωτογραφίες – βίντεο -θεοδώρα Κωτσοπουλου )

Καστοριά : Κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού στο Run Greece  2023! ( φωτογραφίες – βίντεο -θεοδώρα Κωτσοπουλου )

Η γιορτή του μαζικού αθλητισμού «Run Greece-Καστοριας » που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», τον εθελοντισμό και προβάλλει την Καστοριά  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. , με συν διοργανωτές το Δήμο Καστοριάς  και την Περιφερειακή ενότητα  Καστοριάς

Ο καλός καιρός, η ανάγκη του κόσμου να συμμετάσχει και πάλι σε μια αθλητική διοργάνωση έβγαλε στους δρόμους κοντά 1000 δρομείς, ενώ το γεγονός ότι η Καστοριά  έχει την εμπειρία διεξαγωγής μιας αθλητικής διοργάνωσης συνέβαλαν ώστε οι αγώνες να γίνουν με μεγάλη επιτυχία.

Οι αγώνες δρόμου  στην παραλίμνια  περιοχή  μετατρέπονται σε μια ανθρώπινη αλυσίδα μεταφέροντας την αισιοδοξία .

Μαζί με τη νίκη και τη συλλογική προσπάθεια, στο νήμα του τερματισμού στέλνεται και το μήνυμα της συνεργασίας.

Ο  Δήμαρχος Καστοριάς   Γιάννης Κορεντσίδης  έδωσε την εκκίνηση του αγώνα που ξεκίνησε η ωρα 10 το πρωί στην  μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Ένα αθλητικό γεγονός που καθιερώνεται μέσα από τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών σε ετήσια βάση.

Το 9ο Run Greec Καστοριάς έδωσε την ευκαιρία τόσο για άθληση όσο και για μια απολαυστική διαδρομή φυσικού κάλλους κατά μήκος της παραλίμνιάς ζώνης

Ήταν μια μεγάλη αθλητική γιορτή,  ένα πανηγύρι για την Καστοριά  και τους Καστοριανούς είναι  ο αγώνας δρόμου «Run Greece» που διεξήχθη  στην πόλη μας και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα σε άλλες τέσσερις μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η  διάδοση των αξιών του αθλητισμού και του εθελοντισμού  στις δύσκολες ώρες που περνάμε είναι  αξίες ανεκτίμητες  για την πατρίδα μας  αλλά και για εμάς τους ίδιους.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks