-
Αρχική > Πολιτισμός > Με την αφιερωματική εκδήλωση «Ημέρα Μνήμης – Πρωτοπόρες Μορφές Γυναικών της Μ. Ασίας» “έπεσε η αυλαία” του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καστοριάς(φωτογραφίες )

Με την αφιερωματική εκδήλωση «Ημέρα Μνήμης – Πρωτοπόρες Μορφές Γυναικών της Μ. Ασίας» “έπεσε η αυλαία” του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καστοριάς(φωτογραφίες )

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθεςβράδυ η αφιερωματική εκδήλωση«Ημέρα Μνήμης – Πρωτοπόρες Μορφές Γυναικών της Μ. Ασίας» στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Απολλωνιαδιτών Καστοριάς.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στην κατάμεστη αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, περιλάμβανε τις πολύ ενδιαφέρουσεςομιλίες«Μνήμες 101 χρόνια μετά…» και «Έλλη Παπαδημητρίου, μια Μικρασιάτισσα στον 20ο αιώνα»,ενώ συμμετείχαν οι μουσικοί Νίκος Γαβριάς, Θεόδωρος Ζέζιος, Χρήστος Πασσιάς και ΠέπηΔόικου, καθώς και το χορευτικό σύνολο του Συλλόγου Απολλωνιαδιτών Καστοριάς.

Ο κύκλος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Καστοριάς “έκλεισε” έπειτα από τρειςμήνεςγεμάτους με πολιτιστικές εκδηλώσεις,που χάρισαν στο φιλοθεάμον κοινό στιγμές χαράς, διασκέδασης και συγκίνησης.

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks