-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Αναστασία Υφαντιδου :  Στοχεύουμε  σε ένα  ευρύ φάσμα προγραμματισμού ενεργειών το οποίο θα φέρει στον Δήμο Καστοριάς  ευημερία και ανάπτυξη. (Συνέντευξη Δώρα Κωτσοπούλου )

Αναστασία Υφαντιδου :  Στοχεύουμε  σε ένα  ευρύ φάσμα προγραμματισμού ενεργειών το οποίο θα φέρει στον Δήμο Καστοριάς  ευημερία και ανάπτυξη. (Συνέντευξη Δώρα Κωτσοπούλου )

.

 

Κ Υφαντίδου  Για ποιο λόγο επιλέξατε τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και όχι κάποιον άλλον;

Το πρόσωπο που ηγείται του συνδυασμού, ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης, είναι ο λόγος που επέλεξα να συνταχθώ πλάι του. Στο πρόσωπό του βλέπω την εμπειρία και την αποφασιστικότητα για ανάπτυξη και οργάνωση ώστε να εκσυγχρονισθεί και αναδειχθεί ο Δήμος μας σ’ έναν Δήμο αρωγό στον πολίτη. Στόχος μας η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων σ’ έναν Δήμο αναπτυσσόμενο με θέσεις εργασίας, σ’ έναν Δήμο που θα αναδεικνύονται όλα τα χαρακτηριστικά του πλούσιου τουριστικού και πολιτιστικού γνωρίσματος της πόλης μας.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα “δυνατά” σημεία του Συνδυασμού σας;

Πρώτον τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν. Υπάρχουν άνθρωποι με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και νέα , φρέσκα πρόσωπα, με σπουδαίο βιογραφικό και διάθεση , τα οποία θεωρώ πως θα μπορέσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις και την διάθεση τους στην πόλη μας. Δεύτερον το πρόγραμμά μας. Μέσα από τις συνεχείς επαφές με τους πολίτες και σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, στις οποίες και συμμετείχα ενεργά στοχοθετήθηκε ένα ευρύ φάσμα προγραμματισμού ενεργειών το οποίο θα φέρει στον Δήμο μας ευημερία και ανάπτυξη.

Πώς σχολιάζετε την υπερπληθώρα υποψηφίων στις φετινές εκλογές;

Καταρχάς θεωρώ πολύ θετικό το ότι τόσοι άνθρωποι ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και να προσφέρουν το καλύτερο στον τόπο τους, άλλωστε αυτός είναι κοινός στόχος όλων μας. Επίσης πολύ θετικό το γεγονός ότι από την πληθώρα των υποψηφίων δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να επιλέξει και να αναδείξει αυτούς που τον εκφράζουν πραγματικά και θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στην επόμενη πενταετία.

Απέναντι στο δίλημμα “καθημερινότητα” ή “ανάπτυξη” , ποια είναι η προσωπική σας γνώμη;

Δεν υπάρχει δίλημμα, σαφώς αυτά τα δύο συμπορεύονται και θα έπρεπε να συμπορεύονται. Το ένα είναι βοηθητικό στο άλλο. Εφόσον επιτευχθεί η ανάπτυξη σίγουρα θα βελτιωθεί και η καθημερινότητα των πολιτών, το βιοτικό τους επίπεδο μέσα από έναν Δήμο συμπαραστάτη και πρωταγωνιστή στην ποιότητα ζωής τους.
Top
Enable Notifications OK No thanks