-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Γούνα: Εξελίξεις πριν λίγο στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας μετά την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Παπαθανάση σε σχέση με την γούνα

Γούνα: Εξελίξεις πριν λίγο στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας μετά την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Παπαθανάση σε σχέση με την γούνα

Το Υπουργείο Οικονομικών δέσμευσε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ και πάλι για τον κλάδο.

Τα πρώτα 26 εκατομμύρια ευρώ είναι τα χρήματα πού βρέθηκε τρόπος να δεσμευτούν και να δοθούν στις επιχειρήσεις από το πρώτο πρόγραμμα και τέσσερα εκατομμύρια ευρώ περίπου τα υπόλοιπα του Δεύτερου προγράμματος τα οποία με τις απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα γίνουν ( άδειες λειτουργίας, ΚΑΔ, και πολλά άλλα θέματα) να δοθούν και αυτά στις επιχειρήσεις.

Ο τρόπος επεξεργάζεται ήδη από το υπουργείο ανάπτυξης ξεπερνώντας τις αδυναμίες των πρώτων δύο προγραμμάτων στοχευμένα πλέον βάση της τεχνικής Μελέτης.

 

 

Παράλληλα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελική επεξεργασία το θέμα της κατάργησης του ορίου των 300 ευρώ για τις λιανικές πωλήσεις και πρόγραμμα γέφυρα 2.

Η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου σε συνεργασία με τους φορείς συντονίζει και βρίσκεται σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

 

Στην διαδικασία βρίσκεται από την αρχή και συντονίζει η βουλευτής Ν.Δ Μαρία Αντωνίου η οποία καθημερινά διαβουλεύεται με τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Αθηνών.

 

Γούνα: Εξελίξεις πριν λίγο στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας μετά την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Παπαθανάση σε σχέση με την γούνα

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks