-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ευχαριστήριο : Στον πλαστικό χειρουργό Βάιο Κόγια, από τον καθηγητή και τους μαθητές της μπάντας του δήμου Καστοριάς

Ευχαριστήριο : Στον πλαστικό χειρουργό Βάιο Κόγια, από τον καθηγητή και τους μαθητές της μπάντας του δήμου Καστοριάς

Οφείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στον συμπολίτη μας πλαστικό χειρουργό Βάιο Κόγια  για την ευγενική του προσφορά, όπως τη δωρεά 40μπλουζακια στα παιδιά της μπάντας του δήμου Καστοριάς.

  Σε μια εποχή που η αδιαφορία και η προσωπική ικανοποίηση είναι εξίσου συχνά και διαδεδομένα τέτοιες ενέργειες  συμπολιτών μας πέρα από το παράδειγμα προς μίμηση  προσφέρουν κάτι μεγαλύτερο: την ελπίδα σε μια δύσκολη συγκυριακή κατάσταση που βιώνουμε, αλλά και την έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη και ανιδιοτελή προσφορά.

Ας μη ξεχνάμε ότι ο εθελοντισμός και  η κοινωνική προσφορά είναι έκφραση επικοινωνίας, έμπρακτη προσφορά και στάση ζωής. 

Με εκτίμηση Ο  Δήμος Καστοριάς  και  ο καθηγητής  της μπάντας του δήμου  Πασχάλης Καρβουνάρης΄.

Δράττοντας την ευκαιρία αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον  και η προσφορά του συμπολίτη  μας γιατρού είναι μεγάλη και έμπρακτη και σε άλλους ανθρώπους όπως, τη δωρεά σχολικών ειδών  σε παιδιά από  ευπαθείς  οικογένειες, αμέριστη  είναι και η στήριξη  αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας, καθώς επίσης  στον  OΠΑΚ,  Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς κ.λ

Πάντως ένα είναι σίγουρο  οτι η κοινωνική προσφορά , στις διάφορες μορφές της , αναδεικνύει, εκφράζει και πρεσβεύει τις σημαντικότερες των ανθρώπινων αλλά και κοινωνικών αξιών.

Σε ατομικό όπως και σε συλλογικό επίπεδο, η αίσθηση χρέους και η ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά, παρέχει στην κοινωνία μας  ένα εργαλείο εξαιρετικής χρησιμότητας για την διασφάλιση της συνοχής της, της ανάπτυξής της και εν τέλει της ίδιας της ευημερίας της.

Δώρα Κωτσοπούλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks