-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Παύλος Τοτονίδης : θα αξιοποιήσω τις δυνατότητες μου στο έπακρο, καθώς και την πλήρη αφοσίωση μου στις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις αλλά και ευθύνες που μου αναλογούν.

Παύλος Τοτονίδης : θα αξιοποιήσω τις δυνατότητες μου στο έπακρο, καθώς και την πλήρη αφοσίωση μου στις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις αλλά και ευθύνες που μου αναλογούν.

 

 Βασικός μου στόχος είναι να προσφέρω αλλά  και να προσπαθήσω να βγει ο συνδυασμός μας μπροστά έτσι ώστε αναδειχτούν όλες οι προτάσεις των συνυποψήφιων αλλά και των δημοτών μας. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες μου θα προσπαθήσω να τις αξιοποιήσω στο έπακρο, όπως και την πλήρη αφοσίωση μου στις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις αλλά και ευθύνες που μου αναλογούν.
Συνέντευξη : θεοδώρα Κωτσοπούλου

 Για ποιό λόγο επιλέξατε τον συνδυασμό Νέα Προοπτική ;

Η ιδεολογία μου σχετικά με την συμμετοχή μου στα κοινά είναι να μπορούμε να προχωράμε μπροστά με νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι η Νέα Προοπτική είναι ένας συνδυασμός νέων αλλά και καταξιωμένων ανθρώπων με όραμα και όρεξη για δουλειά δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της Υποψήφιας Δημάρχου Άργους Ορεστικού Κάλι Κυριακίδου-Τσιάγγου.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά σημεία του συνδυασμού σας  ;

Αφού ολοκληρώθηκε λοιπόν το ψηφοδέλτιο και γνωρίζοντας έναν έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν, διαπίστωσα και κατέληξα ότι όλοι και ο καθένας ξεχωριστά είναι άνθρωποι που θέλουν να προχωρήσει ο τόπος μας ένα βήμα μπροστά. Αυτό κάνει τον συνδυασμό ενωμένο αλλά και αφοσιωμένο στο πρωταρχικό στόχο που δεν είναι άλλος από την εξέλιξη.

 Ποια πιστεύεται ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα του τόπου μας ;

Ύστερα από συζητήσεις με συντοπίτες μας αλλά και με τους συνυποψήφιους, υπάρχουν ζητήματα στο διοικητικό κομμάτι που θα μπορούσαν να διορθωθούν καθώς και να αναπτυχθούν έργα αναπτυξιακά έτσι ώστε να δοθούν ευκαιρίες για θέσεις εργασίας. Σαν νέος ηλικιακά παρατηρώ ότι έχει ερημώσει ο τόπος μας από νέους, αυτό με βάζει στην λογική να σκεφτώ ότι οφείλετε στην έλλειψη εργασιακών ευκαιριών. Κλείνοντας να αναφέρω ότι οι νέοι είναι η ελπίδα του τόπου μας και πρέπει να παλέψουμε για να τους κρατήσουμε ενεργούς κοντά μας .

 Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες σας αν εκλεγείτε και αναλάβετε θέση ευθύνης ;

Προφανώς ο βασικός μου στόχος είναι να προσφέρω και να προσπαθήσω να βγει ο συνδυασμός μας μπροστά έτσι ώστε αναδειχτούν όλες οι προτάσεις των συνυποψήφιων αλλά και των δημοτών μας. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες μου θα προσπαθήσω να τις αξιοποιήσω στο έπακρο, όπως και την πλήρη αφοσίωση μου στις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις αλλά και ευθύνες που μου αναλογούν.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks