-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Ιφιγένεια Κωνσταντινίδου :Ενώνουμε τις  δυνάμεις  μας για να πάμε τον δήμο Καστοριάς ψηλά εκεί που του αξίζει  να είναι (Συνέντευξη Δώρα Κωτσοπουλου )

Ιφιγένεια Κωνσταντινίδου :Ενώνουμε τις  δυνάμεις  μας για να πάμε τον δήμο Καστοριάς ψηλά εκεί που του αξίζει  να είναι (Συνέντευξη Δώρα Κωτσοπουλου )

 

“Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ένα πεδίο προσφοράς στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας. Σε μια περίοδο που η Καστοριά  βιώνει μεγάλα ποσοστά ανεργίας  είναι χρέος μας να πορευτούμε ενωμένοι, με ειλικρίνεια και  σχέδιο  στο πλευρό του Γιάννη Κορεντσίδη ” δήλωσε  στην συνέντευξη που παραχώρησε  στο kastotia 365  η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ για τον δήμο Καστοριάς, Ιφιγένεια Κωνσταντινίδη,τονιζoντας , οτι δεν πρέπει να  ξεχνάμε πως είμαστε όλοι γνωστοί, φίλοι και έτσι θα πρέπει να παραμείνουμε και την επόμενη ημέρα. Άλλωστε  όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, την πρόοδο του τόπου μας που τόσο αγαπάμε!

 

Για ποιο λόγο επιλέξατε τον συγκεκριμένο συνδυασμό  ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ και όχι κάποιον άλλον;

Καταρχάς ήταν μεγάλη  τιμή η πρόταση του κ.  Κορεντσίδη να συμμετέχω στον συνδυασμό ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ , γιατί το διάστημα της θητείας του έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του δήμου μας και μάλιστα στα δυο χρόνια  έγινε σημαντικό έργο στην περιοχή μας,  διότι τα αλλά δυο η Καστοριά   ήταν σε καραντίνα  λόγω κορονοιού.

Κ Κωτσοπούλου νιώθω μεγάλη συγκίνηση, υπερηφάνεια και χαρά, καθώς  συγκροτήθηκε  ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πρόσωπα όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελμάτων, πρόσωπα με αρχές και διάθεση προσφοράς.

Άνθρωποι με τις δικές τους ξεχωριστές διαδρομές ενώνουν τις  δυνάμεις  τους για να πάμε τον δήμο Καστοριάς  ψηλά εκεί που του αξίζει  να  δώσουμε ελπίδα ,  αλλά και εργαστούμε σκληρά για τον ακριτικό μας Δήμο

 

Ποιο ήταν το κίνητρό σας για να ασχοληθείτε με τον Δήμο Καστοριάς;

 

Είμαι μια μητέρα δυο νέων παιδιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους πολλά προβλήματα . Θα ήθελα να συμμετέχω στην επίλυση των προβλημάτων τους διότι αυτά αποτελούν το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας .Μαζί, μπορούμε να φέρουμε νέες ιδέες και αξίες και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο καινοτόμο και ελκυστικό.

Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ένα πεδίο προσφοράς στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατειά κοινωνική συμμαχία, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και διαχωριστικές γραμμές. «Πυξίδα» των πολιτικών μας επιλογών θα είναι ο άνθρωπος

Σε μια περίοδο που η Καστοριά  βιώνει μεγάλα ποσοστά ανεργίας  είναι χρέος μας να πορευτούμε ενωμένοι, με ειλικρίνεια και  σχέδιο  στο πλευρό του

Γιάννη Κορεντσίδη  και να μην ξεχνάμε πως είμαστε όλοι γνωστοί, φίλοι και έτσι θα πρέπει να παραμείνουμε και την επόμενη ημέρα. Άλλωστε  όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, την πρόοδο του τόπου μας που τόσο αγαπάμε!

 

* Πώς κρίνετε τη θητεία και την απόδοση του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη ; .

 

Ο Γιάννης Κορεντσίδης είναι ένας άνθρωπος δραστήριος , με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του , πρόθυμος να ακούσει και να επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής του

Πιστεύω στο όραμα και το ήθος του Γιάννη .Κορεντσιδη διοτι στοχεύει   σε έναν  λειτουργικό δήμο , προσιτό στους δημότες , με ευκαιρίες για όλους , με αναβαθμισμένες υποδομές , με μέριμνα και ενδιαφέρον για την οικογένεια και τα παιδιά που αποτελούν το αύριο του δήμου μας .

Εχει σχεδιάσει και διαμορφώσει δράσεις που  δίνουν έμφαση στην ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προσώπου  ενισχύοντας τις κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες που προσφέρει.

Εχει  επενδύσει στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη και στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, με διαφάνεια και κοινωνική λογοδοσία. Με αυτονομία αυτοδιοικητικού λόγου και ρόλου, που δεν θα συμβιβάζεται, δεν θα υποχωρεί και θα βάζει πρώτα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολιτών και του τόπου.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι του Συνδυασμού σας ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ;

 

Ο  Ανεξάρτητος συνδυασμός ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ  στοχεύει σε έναν Δήμο σύγχρονο, δυναμικό, οικονομικά ισχυρό, ασφαλή, άξιο να ζουν τα παιδιά μας και να προοδεύουν οι νέοι μας.Ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο. Ένα Δήμο πρωτοπόρο, που τα έργα του συναγωνίζονται τα έργα Δήμων πολλαπλάσιου μεγέθους.

Η στήριξή σας τιμή μας και συμβόλαιο για επιπλέον πρόοδο, εξωστρέφεια και σταθερότητα για τον Δήμο Καστοριάς. Η ψήφος σας για τον συνδυασμό ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ δεν είναι λευκή επιταγή σε μια πολιτική παράταξη. Είναι η συμμετοχή σας στο όραμά μας για μια « μια αλλαγή   που έχουμε χαράξει για τον τόπο μας.

Σας θέλουμε όλους αρωγούς. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Προχωράμε μαζί και προχωράμε δυναμικά! Για τον Δήμο Καστοριάς  που όλοι θέλουμε!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks