-
Αρχική > Τοπικά νέα > θωμάς Γιαννηκώτσιου : Σας θέλω όλους συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια για να χτίσουμε ένα Δήμο Καστοριάς που μας αξίζει! (βίντεο -συνέντευξη Δώρα Κωτσοπούλου) 

θωμάς Γιαννηκώτσιου : Σας θέλω όλους συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια για να χτίσουμε ένα Δήμο Καστοριάς που μας αξίζει! (βίντεο -συνέντευξη Δώρα Κωτσοπούλου) 

Μια δυναμική παρουσία  στα πολιτικά δρώμενα της Καστοριάς είναι   και του συμπολίτη μας Θωμά Γιαννηκώτσιου .

Η απόφασή μου αυτή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ βασίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά μου  Συμμετέχω όχι για να πάρω, αλλά για να δώσω, να αγωνιστώ μόνο για το κοινό καλό, για να είμαι δίπλα σε κάθε σας ανάγκη! “δήλωσε μεταξύ αλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στο kastoria 365 ο υποψήφιος με τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη Θωμάς Γιαννηκώτσιου .

τόνισε χαρακτηριστικά οτι συμμετέχει  με  αυτή  την παράταξη  διότι έχει τη δύναμη, τη γνώση, αλλά και τη θέληση να κάνει πράξη το όραμα ενός εξωστρεφή, σύγχρονου αποτελεσματικού και πρωτοπόρου δήμου.

Σας θέλω συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια και ζητώ την ξεκάθαρη στήριξή σας για να χτίσουμε ένα Δήμο Καστοριάς που μας αξίζει!

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks