-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Σας κοινοποιείται ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Οι εκλογές αποτελούν την ύψιστη έκφραση των πολιτών σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα! Κι εμείς οι πολιτικοί, που ζητούμε την ψήφο των πολιτών και διεκδικούμε να αποτελέσουμε κομμάτι των επιλογών τους για να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον προς όφελός τους, οφείλουμε πρωτίστως να τους σεβόμαστε!            Κι όταν η έλλειψη σεβασμού συνοδεύεται και από απουσία σαφούς, συγκροτημένου και συντονισμένου προγραμματικού σχεδιασμού, τότε ο εκάστοτε υποψήφιος καθίσταται και ανεπαρκής να αναλάβει το μέλλον του τόπου του.

 Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη να “απουσιάσει” από τη δημόσια διαβούλευση των υποψηφίων Περιφερειαρχών σε τηλεοπτικό σταθμό. Όταν ένας υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής παράταξης, επιλέγει να “κρυφτεί” αντί να “ανοίξει              τα χαρτιά του”, τότε το “κενό” του πολιτικού ανδρός είναι αδυσώπητο και η ανεπάρκειά του πασιφανής και αδιαμφισβήτητη!

 

Στις εκλογές της Κυριακής, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας επιλέγουμε αυτόν που δεν φυγομαχεί, αλλά παραμένει πιστός στην πρώτη γραμμή του αγώνα                           για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους συμπολίτες του.

 

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, επιλέγουμε ξεκάθαρα την “Πορεία Δημιουργίας” και Περιφερειάρχη το Γιώργο Κασαπίδη, σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks