-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Δήμος Νεστορίου : Μήνυμα νίκης από τον Χρήστο Γκοσλιόπουλο για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 

Δήμος Νεστορίου : Μήνυμα νίκης από τον Χρήστο Γκοσλιόπουλο για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 

Ολοκληρώνονται σήμερα παρασκευή οι προεκλογικές ομιλίες του δημάρχου  Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και ξανά υποψήφιου με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία για τον δήμο Νεστορίου.

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από άκρη σε ‘ακρη σε κάθε χωριό  δόθηκε προς όλο τον ορεινό  Δημο Νεστορίου σε ολη την διάρκεια της προεκλογικής  περιόδου  δεδομένης της μαζικής ανταπόκρισης φίλων, μελών και στελεχών της δημοτικής παράταξης Πρωτοβουλία για τον δήμο Νεστορίου.

«Ημουν, είμαι και θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή   όπως άλλωστε έκανα τόσα χρόνια αναδεικνύοντας και λύνοντας τα σημαντικά  προβλήματα όλων των πολιτών του  ακριτικού μας Δήμου  Γιατί είμαι παρών για όλους τους δημότες. Γιατί θέλω και μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας και να δώσουμε ελπίδα στην ακριτική μας περιοχή  τόνισε στην κεντρική του ομιλία  ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Έχουμε επισήμανε  τη γνώση, την ικανότητα  και την εμπειρία να  αλλάξουμε τη μοίρα του Δήμου μας, να γίνουμε κίνημα διεκδίκησης και επιτυχίας με την ενεργή συμμετοχή σας στην επόμενη πενταετία»

Αποδείξαμε περίτρανα ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση, πίστη και όραμα.
Με όπλα μας την εμπειρία, την σκληρή δουλειά, την άψογη συνεργασία μας με υπουργεία και φορείς και με την συμπαράσταση όλων των συμπολιτών μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας.

Αξίζει να αναφερθεί οτι Ποιοτικό, ανανεωμένο, δυναμικό, αλλά και με την συμμετοχή παλιών και έμπειρων δημοτικών συμβούλων είναι  το ψηφοδέλτιο Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου  το οποίο  συμμετέχει  στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και διάφορα… «επικοινωνιακά», χωρίς προσωπικές στρατηγικές, 65  συνδημότες μας πλαισιώνουν τον δήμαρχο,  Χρήστο Γκοσλιόπουλο για να μοιραστούν την πλούσια επαγγελματική και κοινωνική τους εμπειρία και να προσφέρουν στα κοινά για τον ακριτικό αυτό δήμο  .
Ο επικεφαλής της παράταξης Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου  έχει απαρτίσει το νέο του ψηφοδέλτιο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, καθώς και με νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες, ένας ιδανικός, όπως  αναφέρει, συνδυασμός.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks