-
Αρχική > Διεθνή > Γυναίκα έφαγε 48 στρείδια σε ένα ραντεβού – Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν… απρόσμενο

Γυναίκα έφαγε 48 στρείδια σε ένα ραντεβού – Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν… απρόσμενο

Υποτίθεται ότι εκείνος ήπιε μόνο ένα ποτό – καθώς είχε την εντύπωση πως είχαν βγει μόνο για ποτό και όχι για φαγητό. Αντ’αυτού είδε το ένα μετά το άλλο πιάτο να… προσγειώνονται στο τραπέζι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή εκείνος σηκώθηκε δήθεν για να πάει στην τουαλέτα πριν το τέλος του γεύματος και στη συνέχεια έφυγε από το εστιατόριο. Ο λογαριασμός έφτασε στα 184 δολάρια, με την γυναίκα να αναρωτιέται πού πήγε.

«Όταν βγήκε το τέταρτο [πιάτο], με κοιτούσε τρελός. Δεν έδωσα σημασία… έπρεπε όμως» σχολίασε.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στο Fontaine’s Oyster House – και το προσωπικό ήταν ομολογουμένως έκπληκτο με τις ποσότητες που κατάφερε να φάει η γυναίκα.

«Θα πω, είχε περάσει καιρός από τότε που είδα μια γυναίκα να φάει τόσα πολλά στρείδια», είπε ο γενικός διευθυντής Kelcey Flanagan στο Rolling Stone . «Αλλά τότε, ξέρετε, έτρωγε κράκερ και τέτοια πράγματα. Αλλά ναι, είναι αρκετά εντυπωσιακό» σχολίασε.

«Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς», είπε ο Flanagan, ο οποίος είπε ότι η EquanaB ήταν «πραγματικά ευχάριστη» και επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό δεν είχε οργανωθεί από πριν. «Ήταν πολύ αστείο» τόνισε.

Τα μηνύματα που της έστειλε – «Βροχή» από σχόλια υπέρ της άτακτης φυγής

Στο viral βίντεο, η EquanaB έδειξε επίσης στιγμιότυπα οθόνης που ισχυρίστηκε ότι ήταν μηνύματα μεταξύ εκείνης και του άνδρα, καθώς γκρίνιαζε ότι δεν θα κάλυπτε το γεύμα.

«Προσφέρθηκα να σε πάω έξω για ποτά και παρήγγειλες όλο αυτό το φαγητό», έγραψε το ραντεβού της, πριν προσφερθεί να καλύψει τα κοκτέιλ. «Μπορώ να καλύψω το σύνολο για τα ποτά» της είπε.

Το ραντεβού της γυναίκας υποτίθεται ότι πίστευε μόνο ότι θα έβγαιναν για ποτά. TikTok/@equanaaa

«Χαίρομαι που έφυγε…το να κάθεσαι απέναντί ​​σου ήταν ένα απαίσιο θέαμα», σχολίασε ένα άτομο στο βίντεό της. «Όσο καταβρόχθιζες τα στρείδια, αυτός ο άνδρας σχεδίαζε τη φυγή του», πρόσθεσε ένας άλλος. «Λοιπόν, μόνο ο ήχος θα με έκανε να φύγω», είπε ένας τρίτος χρήστης.

Άλλοι υπερασπίστηκαν περαιτέρω τον άνδρα στα σχόλια του βίντεο, με έναν χρήστη να προσθέτει: «Είπε κυριολεκτικά ότι μπορούμε να βρεθούμε για ποτά και μετά κατέβασες τον μισό ωκεανό».

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks