-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κωνσταντίνος Καράτζιος : Συγχαίρω την νέα δημοτική αρχή του κ.Κορεντσίδη για την εκλογή της και  θα μας βρουν συμπαραστάτες σε όποια προσπάθεια προς όφελος του Δήμου Καστοριάς.

Κωνσταντίνος Καράτζιος : Συγχαίρω την νέα δημοτική αρχή του κ.Κορεντσίδη για την εκλογή της και  θα μας βρουν συμπαραστάτες σε όποια προσπάθεια προς όφελος του Δήμου Καστοριάς.

Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά, για την αγάπη και την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα. Είμαι βέβαιος πως μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία, ο τόπος μας και οι πολίτες του θα βγουν ωφελημένοι. Οι συζητήσεις και οι επαφές μας με όλους εσάς, οι στόχοι που τέθηκαν για ένα καλύτερο αύριο και ο πολιτικός πολιτισμός που επέδειξαν οι περισσότεροι συμμετέχοντες, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την νέα δημοτική αρχή του κ.Κορεντσίδη για την εκλογή της και να δηλώσω πως θα μας βρουν συμπαραστάτες σε όποια προσπάθεια προς όφελος του Δήμου Καστοριάς.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ.Γρηγόρη Γρηγοριάδη και τους συνυποψηφίους μου γι’αυτό το όμορφο ταξίδι. Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η ανιδιοτέλεια ήταν, είναι και θα είναι αξίες που θα μας συνοδεύουν πάντα.
Οι πολίτες της Καστοριας να νιώθουν βέβαιοι, πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να χτίσουμε τον δήμο που μας αξίζει.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Καράτζιος

 

Top
Enable Notifications OK No thanks