-
Αρχική > Πολιτισμός > Μαρία Αντωνίου :  Στην τελευταία μέρα των εργασιών της 33ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας. (Φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου :  Στην τελευταία μέρα των εργασιών της 33ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας. (Φωτογραφίες )

👏 Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, το Σύλλογο Εθελοντών και Φίλων Αιμοδοτών Μεσοποταμίας, το Σύλλογο Αιμοδοσίας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ν.Καστοριάς “Η μελωδία της καρδιάς” και την Επιστημονική Επιτροπή γι’ αυτή τη γιορτή των εθελοντών αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς, της 3ης Υ.ΠΕ., του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και του Επιμελητηρίου Καστοριάς.
🙏 Ευχαριστούμε για την πολυετή και άοκνη προσπάθεια όλων των Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών να ευαισθητοποιήσουν όλους μας ώστε να γίνουμε συμμέτοχοι σε αυτόν τον ανεκτίμητο αγώνα ζωής και κοινωνοί του ύψιστου μηνύματος του εθελοντισμού, μέσα από τη δωρεά αίματος, μυελού των οστών και οργάνων.
❤ Η δάδα της 21η Λαμπαδηδρομίας και η 33η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας ας γίνουν φάρος φωτεινός για όλες και όλους μας και ας μας οδηγούν στο δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο, με ένα και μοναδικό μήνυμα: Μέσα σε ένα τέταρτο δωρίζεις το

 

Top
Enable Notifications OK No thanks