-
Αρχική > Ελλάδα > Καταγγελία -σοκ: Υποψήφιος δήμαρχος απέσπασε 128.000 ευρώ από τη σύντροφό του

Καταγγελία -σοκ: Υποψήφιος δήμαρχος απέσπασε 128.000 ευρώ από τη σύντροφό του

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 38χρονης εκπαιδευτικού η οποία ισχυρίζεται ότι υποψήφιος δήμαρχος της Αττικής την εξαπάτησε αποσπώντας της το ποσό των 128.000 ευρώ!

Η εκπαιδευτικός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κατήγγειλε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε στενές σχέσεις με τον Άδωνι Γωργιάδη, κατάφερε να της αποσπάσει το τεράστιο αυτό χρηματικό ποσό, αφού πρώτα την έπεισε ότι θα επενδύσει τα χρήματα αυτά σε προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι γνώρισε μέσω facebook τον 35χρονο υποψήφιο δήμαρχο και σύναψε μαζί του ερωτικό δεσμό. Μάλιστα, όπως λέει βρισκόταν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς είχε χάσει τους γονείς της.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, ο 35χρονος άρχισε να της μιλά για τα προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και πώς μπορεί να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην τράπεζα.

Σύμφωνα με την ίδια, της ζητούσε να βάλει τα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που εκείνος της υποδείκνυε, ενώ έφτασε στο σημείο να της ζητήσει να πάρει και καταναλωτικό δάνειο από τράπεζα, ύψους 3.000 ευρώ, το οποίο επίσης κατατέθηκε στους λογαριασμούς του. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε και μια γυναίκα συνεργό.

Η εκπαιδευτικός διαπίστωσε ότι τα χρήματα έκαναν φτερά και ο 35χρονος την εξαπάτησε. Η ίδια προχώρησε σε μήνυση και έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Δέχθηκα κριτική από άτομα του χώρου μου. Με είπαν ηλίθια που με ξεγέλασε. Ακόμα δεν έχω σταθεί στα πόδια μου… Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε βγαίνω με το πρόσωπό μου, γιατί στην παρούσα φάση της ζωής μου είμαι πάρα πολύ ευάλωτη”, είπε η κοπέλα

 

Μετά την καταγγελία της 38χρονης την επόμενη ημέρα άλλοι δυο άνθρωποι υποστήριξαν πως έπεσαν θύματα του ίδιου προσώπου και μάλιστα έχασαν και εκείνοι μεγάλα χρηματικά ποσά. Ένας ομογενής επιχειρηματίας αλλά και μια γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε πως έχασε πάνω από 20.000 ευρώ.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή με ηχητικά ντοκουμέντα:

 

https://www.aftodioikisi.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks