-
Αρχική > Πολιτισμός > Καστοριά : Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα τα τηλεοπτικά γυρίσματα με συνεντεύξεις και πλάνα από επισκέψιμα μνημεία (φωτογραφίες )

Καστοριά : Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα τα τηλεοπτικά γυρίσματα με συνεντεύξεις και πλάνα από επισκέψιμα μνημεία (φωτογραφίες )

Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα τα τηλεοπτικά γυρίσματα στην πόλη μας με συνεντεύξεις και πλάνα από επισκέψιμα μνημεία. Το τηλεοπτικό κανάλι RTV του San Marino επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή.
Το συγκεκριμένο δεκάλεπτο σποτ θα παρουσιαστεί στις αγορές του Καναδά, Ηνωμένων Πολιτειών και Βραζιλίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ποδηλατικού συλλόγου Καστοριάς “620” για την συμμετοχή τους στην δράση.
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος του έργου της προβολής, ανάδειξης και δικτύωσης περιοχών με πλούσιο πολιτιστικό υλικό αλλά και της γαστρονομίας τους στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “The lovely places” που υλοποιείται με τη συνεργασία του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, της Π.Ε Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς.
Top
Enable Notifications OK No thanks