-
Αρχική > Απόψεις > “Τις φταίει” και χάσαμε Γιώργο (Κασαπίδη); 

“Τις φταίει” και χάσαμε Γιώργο (Κασαπίδη); 

Παρελθόν αποτελούν πλέον οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την χώρα μας, και όλοι πλέον μπορούν να διαβάσουν και να κατανοήσουν πιο καθαρά και ψύχραιμα τα αποτελέσματα και τα αίτια της νίκης ή της ήττας τους.

Σε επίπεδο περιφέρειας, η Δυτική Μακεδονία αποτέλεσε μια από τις απώλειες της ΝΔ αφού ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης νίκησε ξεκάθαρα και άνετα τελικά τον έτερο και εκλεκτό της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη. Στην ΠΕ Καστοριάς, όλες οι προβλέψεις έπεσαν έξω, αφού αντί για προπύργιο του Κασαπίδη αποδείχθηκε αιχμή του δώρατος του συνδυασμού του κ. Αμανατίδη.

Στο ερώτημα δε των στελεχών της ΝΔ στην Καστοριά τι να φταίει και όχι απλά χάσαμε την περιφέρεια αλλά χάσαμε και εντός έδρας , η απάντηση είναι γνωστή αλλά παραμένει θολή και κρυφή για λόγους τακτικής.

Πολλά είναι τα παράλογα που  ακούστηκαν  αλλά και τις ενοχές που  κάποιοι προσπαθούν  να τις αποποιηθούν εμπλέκοντας  την Μαρια Αντωνίου η οποία ομολογουμένως έκανε μεγάλο  αγώνα για την στήριξη του Γιώργου Κασαπίδη σεβόμενη πάντα τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της ΝΔ που υπηρετεί από μικρό κοριτσάκι και δικαίως ολη την αποκαλούν η μπλε Μαρία .

Η προσπάθεια να εμπλέξουν την κ.Αντωνίου έχει πέσει στο κενό διότι η Αθήνα είδε καθαρά πως κάποιοι « έτρεχαν» με τους « αντάρτες» αλλά και τον αγώνα κυρίως στην Καστοριά που έδωσε η βουλευτής Ν.Δ.

Είναι πλέον ολοφάνερο από τα μαθηματικά των σταυρών ότι κάποιοι παρέκλιναν της επίσημης γραμμής του κόμματος και δεν στήριξαν τις επιλογές του ψηφοδελτίου Κασαπίδη, ενός ψηφοδελτίου που είχε απολέσει τα βασικότερα και ισχυρότερα στελέχη της προηγούμενης εκλογικής περιόδου

Ευκαιρία λοιπόν να αναρωτηθούν και να ψαχτούν για δικά τους λάθη και παραλείψεις και να μην μεταφέρουν τις ευθύνες τους σε τρίτα πρόσωπα, εντός και εκτός του κόμματος.

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

.

Top
Enable Notifications OK No thanks