-
Αρχική > Απόψεις > Από το Πευκόφυτο ξεκίνησε η ανάπτυξη

Από το Πευκόφυτο ξεκίνησε η ανάπτυξη

Σάρκα και οστά παίρνει πλέον η επένδυση εμφιάλωσης νερού από το κεφαλόβρυσο του ομίλου Τσάκου καθως σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς οι συσκευασίες του εμφιαλωμένου νερού ARRENA θα βρίσκονται τις επόμενες εβδομάδες και οπωσδήποτε πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους στα ράφια όλων των Super Market.

 

Σήμερα για τον νομό Καστοριάς για τόν δήμο Νεστορίου για την γενέτειρα μου το Πευκόφυτο είναι μια σημαντική μέρα. Το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού πηγών Κεφαλοβρύσου Πευκοφυτου. Είναι η αρχή της ανάπτυξης και δημιουργίας νέων ευκαιριών για τους κατοίκους του τόπου μου.

Προσδοκώ για το καλύτερο δυνατό του τόπου μας του δήμου μας τού βασανισμένου νομού μας. Στο πρόσωπο του επενδυτή καπετάν Παναγιώτη .Ν. Τσάκου η περιοχή μας νιώθει σιγουριά και έτοιμη για άλματα ανάπτυξης.

Πρόκειται για μια  πολύ σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή καθώς η εταιρεία «ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε.” θα φέρει ανάπτυξη, ανοίγοντας νέες  θέσεις εργασίας και διαδίδοντας τον φυσικό πλούτο της περιοχής του Γράμμου!

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου Νεστορίου του νομού Καστοριάς αποφάσισε να εμπιστευτεί τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, για να αξιοποιήσει τις φυσικές  πηγές «Kεφαλόβρυσο» και «Mισό το Σάδι» στο Πευκόφυτο. Από τότε πέρασαν ακριβώς πέντε χρόνια, τόσα χρειάστηκαν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες αναγνώρισης, κατασκευής εμφιαλωτηρίου, αδειοδότησης, και να δοθεί σε κυκλοφορία, σε μεγάλο και μικρό μέγεθος, το εμφιαλωμένο νερό ARRENA.

 

Το νερό είναι «χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα και κατάλληλο για δίαιτα πτωχή και σε νάτριο», σύμφωνα με την επίσημη ανάλυση.

Η εταιρεία “Νερά Γράμμου Α.Ε.” επένδυσε στις φυσικές πηγές στο “Κεφαλόβρυσο” και στο “Μισό Σάδι”, συνολικά 6.392.810 ευρώ και την πλειοψηφία της εταιρείας κατέχει ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και ο γιός του Νίκος Τσάκος.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks