-
Αρχική > Πολιτισμός > Το ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ στο Ιρακινό Κουρδιστάν (φωτογραφίες )

Το ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ στο Ιρακινό Κουρδιστάν (φωτογραφίες )

Το ελπχ ΟΡΜΟΣ συμμετείχε στο 9o διεθνές φεστιβάλ διαφορετικών πολιτισμών στην πόλη Ranya του Κουρδιστάν, που οργανώθηκε με τεράστια επιτυχία από το Rayal Institute for Cultural Exchange and Human Development.
Το ελπχ ΟΡΜΟΣ παρουσίασε δυο διαφορετικά προγράμματα από την αστική και αγροτική παράδοση της Καστοριάς στο Ιρακινό Κουρδιστάν και αποθεώθηκε, εντός και εκτός σκηνής, από το ιδιαίτερο μεγάλο και ένθερμο ακροατήριο.

default
Ήταν μια μοναδική εμπειρία και το ελπχ ΟΡΜΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή, το Rayal Institute for Cultural Exchange and Human Development για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία, τον Δήμο Καστοριάς/Αντιδημαρχία Τουρισμού και την Π.Ε. Καστοριάς με την Εταιρία Τουρισμού Δυτ. Μακεδονίας για το διαφημιστικό υλικό που μας διέθεσαν καθώς και τις τοπικές εταιρείες Αργυράκης και Ενθαλπία για τα πακέτα δώρων με τοπικά προϊόντα που μας προσέφεραν.
Να είμαστε καλά και να χορεύουμε πάντα  με ειρήνη
Top
Enable Notifications OK No thanks