-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑ : Έτοιμη και ανανεωμένη και τον χειμώνα για να προσφέρει τις εκλεκτές γεύσεις τις

ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑ : Έτοιμη και ανανεωμένη και τον χειμώνα για να προσφέρει τις εκλεκτές γεύσεις τις

Έτοιμη και ανανεωμένη η πιτσαρία ΕΓΝΑΤΙΑ  και τον χειμώνα  με σκοπό να προσφέρει  άνεση  στον όμορφο  αυτο  χώρο της καθώς επίσης  ακόμα πιο άμεση  και άνετη εξυπηρέτηση με λαχταριστές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα, στους φίλους της   που ζουν σε αυτή την όμορφη  περιοχή μας.

Η πιτσαρία ΕΓΝΑΤΙΑ είναι κοντά στους ανθρώπους που αγαπάνε  τις πρωτότυπες συνταγές, τα ποιοτικά υλικά, τη μεγάλη ποικιλία του μενού και τις σημαντικές προσφορές που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να αγοράσουν ακόμα φτηνότερα.

Εκπαιδευμένοι από τους καλύτερους του είδους, διαθέτοντας γνώσεις και εμπειρία , σας προσφέρουμε καθημερινά την πιο γευστική pizza φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά! Και πως γίνεται αυτό;

Απλά και παραδοσιακά, με αλεύρι, νερό, μαγιά και μεράκι για αυτό που κάνουμε, συνεχίζουμε να ζυμώνουμε καθημερινά φτιάχνοντας τη βάση για ένα εξαιρετικό προϊόν!

Η   πιτσαρία ΕΓΝΑΤΙΑ  σας περιμένει να γνωρίσετε τα γευστικά της  πιάτα. με Φρέσκα υλικά με σπιτική ζύμη

Την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε σπίτι με την παρέα, θα κάνετε τραπέζι ή απλά θέλετε  σπιτική πίτσα, η λύση για γευστική Πίτσα είναι  ΕΓΝΑΤΙΑ.

Επιλογές εξυπηρέτησης: Φαγητό στον χώρο ·Φαγητό σε πακέτο  Παράδοση χωρίς επαφή.

Διεύθυνση: Εγνατίας 112, Νέα Λεύκη 521 00

Ώρες: 

Τηλέφωνο: 2467 306971

Αγορανομικός υπεύθυνος Χρήστος Ηλίας

 

Top
Enable Notifications OK No thanks