Μια εύκολη γρήγορη και νόστιμη Τυρόπιτα για το Κυριακάτικο τραπέζι.!!
Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι σπορέλαιο
3 ολόκληρα αυγά
1 κεσεδάκι φαρίνα
150-200γρ φέτα τριμμένη
1 χούφτα τριμμένο γκούντα
λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Διαφήμιση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, σπορέλαιο λίγο αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε με το μίξερ.!!
Βάζουμε τα χτυπημένα αυγά τα χτυπάμε λίγο ρίχνουμε την φαρίνα και συνεχίζουμε το χτύπημα.!!
Στο τέλος βάζουμε την τριμμένη γκούντα την φέτα σπασμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.!!
Βάζουμε την τυρόπιτα σε ένα λαδομένο με σπορέλαιο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 210 βαθμούς περίπου 40 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.!!
Αγγελικη Πλατη